Pelus123 Merhaba anneler şeker yükleme testimde şekerim 195 çıktı doktorum aradı. Dedi endokrine git hemen bir diyet başlanmalı. Gittim açlık ve tokluk şekerime bakıldı. Açlık 68 tokluk 118 çıktı. Okuduklarıma göre düşük değerler ama endokrin doktoru gebelik şekerin var dedi diyette vermedi beyaz undan ve şekerden uzak dur dedi. Benimde kafam karıştı bilenler beni aydınlatabilir miii
Ozlem2904 Pelus123 195 ciktigi zaman tekrar ne zaman kan verdiniz acaba? Aclik sekeri 90 alti, bir saat sonraki tokluk sekeri 140 alti cikmasi gerekiyor. Sizin 2. Yazdiginiz degerler normal o degerlere gore gebelik sekeriniz yok. Ama ilki oldukca yuksek
Gltsrmys Pelus123 benim de 192 cıktı. Diyetisyene yonlendirildim.1 haftadir diyetteyim düşmeye başladı. Bi dahaki kontrolde ne dicek doktor bilmiyorum
Annesininbalii Pelus123 Benmde aynı şekilde yüklemeden sonra 199 çıktı iki gün sonra dahiliyeye aç tok kan verdim (tokluk için kahvaltı yapıp gelin dedi ve ben tost yiyip gittin 100 çıktı) buna rağmen yüklemeden sonra yüksek çıktığı için diyetisyene yonlendirdi