omerim32 Bebeğin ıcerde surtunerek dolaştıgı dışardan kabarcık halınde bellı oldugu hafta ne zaman hanımlar🤩🤩🤩
FusunF omerim32 ben 20.haftamdan itibaren dışardan görüyordum valla şuan 30+4 elbisemin üstünden bile belli 😂😂
marbling10 omerim32 gebelik sayısına göre değişir. İlk gebelikse rahim kasları daha sıkı olduğu için 30. haftalarda belli olabilir ama sizin dediğiniz dolaşma şeklinde olan biraz daha ileride olur bebek iyice büyüyüp yeri azalınca oluyor o görüntü
Lavantakokusu omerim32 30dan sonra öyle dediğiniz gibi kabarcık gibi görünüyor dışarıdan onun öncesinde siz hissedersiniz
omerim32 evlatkokusu0806 25 cok erken ddgıl mı? Ben dısardan bellı olacak sekılde kabarıklık halınde gorundugu evreyı sormak ıstedım surtunerek karnın bı bolumunden dıgerıne gecıyormus anlatılanlara gore😅
FusunF omerim32 he anladım 😂😂 galiba 30. Haftadan itibaren benim dolaşırken baya belli oluyor sabah öyleydi 😂
rengarenkduduv omerim32 27′den sonra da görülüyordu ama bu kadar değildi 30′u geçince baya otur izle. Hatta son 1 haftadır acıktığımda çok hareket ediyor. Az önce kendisine mantı ısmarladım sakinledi😂
omerim32 evlatkokusu0806 25 haftalıkken karnınızın ıcınde dolasırken dısardan bellı oluyordu yanı oyle mıı🤩
omerim32 Lavantakokusu aynen genelde sert vuruldugu anı kabarcık olarak anlıyorlar sanırım ama benım dedıgım bıraz suresi uzun olan karın ıcınde dolastgı donem