sanslibiranne Kızlar merhaba 6+4 haftalık hamileyim Bundan önce bir kürtajım var Çok hareketsizim masa bası çalışıyorum. Yürüyüş yapsam bebeğe zararlı mıdır ? Doktoruma sormayı unuttum. Huhunla ilgili doktoruyla görüşen var mı
Gokyuzum1 sanslibiranne kendi görüşümü söylüyorum, zaten çalışıyormuşsunuz ekstra yürüyüş yapmanıza bence gerek yok mümkünse bolca dinlenin şuan çok yeni ilerleyen haftalarda yürüyüş yapmanızı öneririm 💕
Asyaveannesi36 sanslibiranne bende masa başında çalışıyordum ama aşırı hareketsiz de kalmıyordum 24.haftama kadar her öğlen yarım saat hafif hafif yürüyordum
Mrv1007 sanslibiranne hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren doktorum kendini çok yormadan hafif tempoda yürüyüş yapmama izin verdi, 18. Haftadan sonra da hamile pilatesine başladım. Boş günlerimde yürüyüş yapıyorum
Clementinee ilknurd_98 30 mu 😳 18 Haftamdan beri hergün yarım saat yürüyorum doktorum önerisiyle şuan 29 haftalığım bir risk yoksa ilk 3 ay değil belki ama sonra yürünebilir 🤍
Deletedmom154 sanslibiranne şuan 15 haftalığım.Ogrendigimden beri tempolu yürüyüş yapıyorum..Bende bi zararı olmadı ama
Aysegul9371 sanslibiranne riskin yoksa işe gidip gelirken hareketliysen ayriyeten gerek yok. Ben üniversite okuyorum staja flanda gidiyorum o yüzden ekstra yürüyüş yapmıyorum
nursdgn sanslibiranne şuan bence yürüyüş için acele etmenize gerek yok,ben sorduğumda ne yürüyüşü demişti o haftadayken 😄 ilk 3 ayı geçelim sonra zaten hafif hafif yaparsın demişti. Zaten calışıyormuşsunuz o evde yaptığınız iş güç bile hareket hamişler için
Elfidaa sanslibiranne bence ilk 3 ay yapma bı tane düşüğün varmış. Ben de bir kez düşük yaşadım ikinci hamileligimin ilk 3 ayında hiç bişey yapmadım. Allah korusun bişey olursa kendini sorumlu hissedersin bide