Ysmnbarin Bebis09_ bence Alparslan başlı başına uzun ve güzel bi isim ikinci isime gerek yok diye düşünüyorum.
Bebis09_ Ysmnbarin Alparslan İsmini Söyleyemenler Var 🤦🏻♀️😅 Bende Onun İçin Yanına Ek İsim İstiyorum Bende Gerek Duymuyorum Ama
betizmm Ben Ege ismine takmış durumdayım. Aybars Ege yada karan Ege düşünüyorum. Ege ismini yakıştırıyorum
Bebis09_ FerdaH53 Bencede Gerek Yok Ama 😅 Aması Var İşte Söyleyemeyenler Var O Yüzden Ek İsim İstiyorum 😅💕🤦🏻♀️
Bebis09_ Msl_ege Biliyorum Biliyorum 😅 Amaa Çocuğumun İsmini Söylemiyorlar 😅 Yazık Değil Mi Benim Oğluma 😅😅🤦🏻♀️
FerdaH53 Bebis09_ valla canım aklıma uyumlu olabilecek yiğit Alparslan geldi bı ama ben hiç koymazdim 😬
Bebis09_ FerdaH53 İsmini Soruyorlar Söylüyorum Tekrarlıyorlar Bu Ne Biçim İsim Söyleyemiyoruz Bile Diyorlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bende Ben Çok Severek Koydum İsmini Diyorum Amaaaa 🤦🏻♀️😅 Söyleyemezlerse Oğluşuma Yazık 😅
Msl_ege Bebis09_ ay alparslan’ı da söyleyemeyen artık konuşmasın 😂😂 ne isimler var . bende kızım olursa alya istiyorum ama kesin büyükler ayla der 😂😂😂😂
FerdaH53 Bebis09_ ay benim kızımın isminide yaşlılar diyemiyolar hiç takilmiyorum kayinpederim hele hiç geveliyip diyor çok komik oluyor 😂