inva Kızlar sebamed şampuan losyon yağı kremi kullanan oldumu içeriği nasıl sizce ilk kez alacağım markaya bir türlü karar veremedim mustela kadar uçuk fiyat olmasın içeriği temiz olsun istiyorum varmı önerileriniz
annembabam inva bebeğe masaj icin yag kullanmayı düşündüğümden losyon tedarik etmeyecgim. Baby me aldım yağını da , şampuanını da 🌸
yarenaygk34 Ben kullanıyorum canım oğlum 2 yaşında 2 yıldır hiç değiştirmedim memnunum içeriği temiz diye biliyorum
yarenaygk34 inva rica ederim. yağını kullandım zaten set almıştım ben çok beğeniyordum kokusunu falan alerjik bir durum da yaşamadım Şükür aşırı büyük almazsınız bir denersiniz memnun kalırsanız devaö edersiniz
nanna inva youtube osmam gönülal dün baya bi videosunu izledim hamgisinde bahsetti şuan hatırlamıyorum ama
Hly36 İçeriği temiz denilen ama içeriğini okuduğumda okdr çok sağlıksız ürün var ki! Çok araştırdım bende zamanında.. İncia ürünlerini korkusuz kullanabilirsin… Sertifikalı doğal temiz ürünler… Sitelerinde şuan hazır indirimde var 😊