Mucizebebegim Arkadaslar dun gece butun gun uyuyamadim 6+6 haftaligim midem bulaniyo diye hastaneye gittim serum taktilar mide bulantim hafifledi ama carpintim oldu bu seferde sonrada o hafifledi midem yanmaya basladi şu saat oldu daha gozume uyku girmedi ne yapmalıyım
Melekbebek Mucizebebegim leblebi ye canım yanındayanındatuzlu bişeyler bulundur bizde 24+5 günlüğü ilk başlarda benim de oyleydi
Ebrar34 Mucizebebegim hamile olduğun için çok normal bunlar ben 5. Ayının başlarına kadar çektim şimdi hala bazı şeylere tiksintim var normal yani
Cevahirr Mucizebebegim canım uyku problemin için melisa çayı olması lazımdı azcık demle inanılmaz derin uyursun hemen dalarsın uykuya.
Mucizebebegim Melekbebek cubuk krakeri deniyodum leblebiyi de deniyim yine cok tesekkur ederim canimm
Mucizebebegim Ebrar34 ayy insaallah benimde hemen gecer bu mide bulantisi kusma rabbim herkeae sifa versin
Anakralice Mide yanmasına 2 yudum soğuk süt cok iyi geliyor mutlaka dene canım ama sadece 2 yudum geçmezse 20 dk sonra tekrar 2 yudum dene bence
Ebrar34 Mucizebebegim amiiin geçiyor merak etme ben 38+4 oldum ne günlerdi be diyorum şimdi başka şeyleri çekiyoruz 🤗 çok güzel bir duygu bunları yaşamak hepsinin tadını çıkarmak lazım
Ebrar34 Mucizebebegim evet başta öyle geliyor ama sonra ne ara geçti diyorsun bende böyle diyenlere inanmazdım ama cidden özellikle 34ten sonrasını anlamadım