Eusluu 39+5 ve doğum gelmiyor yok yani gelen giden yok totem yaptım yazanlar doğuruyor belki bende doğururum 1 hafta önce nstde 60 larda sancım çıkıyordu ama yok daha hala gelmiyor 😞
Ftmsgr Eusluu bende doğuramıyorum bacım napıcaz böyle nişan filanda gelmedi 39+1 doğum kanalına bile girmemiş sezeryan yolları gözüküyor gibi bu bebikkkler gelmek istemiyor 😓🤷
Sibelaaydin Ftmsgr bende aynı durumdayım ne gelen var ne giden 🙄 doktorum boyle giderse 42 yi bekleriz diyor bide bana daral geliyor artıkk😱
Eusluu Ftmsgr benimkinin başı aşağıya baskı yapıyor ama yinede gelmiyor 😞 doktor gel suniyle doğurturum dedi ama belki 40 a kadar gelir bi Ümit bekliyorum
Ftmsgr Sibelaaydin ay bı doğursakta kavuşsak bebitolaro bide kilolu gidiyor benim kızçe 39 da 3800 dedi doktor 4te olabilir dedi ultrasonda 40+5 di sizdede bu durum varmı
Sibelaaydin @“Ftmsgr”#p19135476b bizimkinin kilosu 3300 basaşağı normal dogum için gayet elverişli hersey diyor ama nst de hic mi sancı cıkmaz tık yok 19 20 lerde geziyoruz nst de😂