Yasedgn marbling10 dogumunuzu o doktor mu yapacak çünkü doğum anında hangi doktor varsa o yapıyor ne yazikki devlette ama .Bence kendinizi riske atmayın sizin doktor gelene kadar muayene durumuna siz önden başka bı doktora görünüm yinede . Sonra o bahsettiğiniz doktora tekrar gorunursunuz
marbling10 Yasedgn cumaya başka doktora da aldım aslında dediğiniz gibi muayeneyi aksatmamak adına. Sezaryen içinse günü müsaitse yapmaz mı doğumu kendi seçtiğim doktor? Sizin yapmanızı istiyorum dersem planlı olacağı için kendi ameliyat gününe vermez mi?
Yasedgn marbling10 bende 2. Sezeryanim olacağım 36 . Haftada ayarlamalar tahliller yapılıp randevumu aldım ve 38. Haftaya gün verdiler benim suanki şartlarım normal . Sizin özel bı durumunuz varmış bu durumda o vakitte kadar sık kontrol altına girmeniz lazım .
marbling10 Yasedgn siz kontrole gittiğiniz doktorla mı görüştünüz sezaryen için? Başkası mı yapacak? Acildeki doktor acil durumda yapmıyor mu hani planlı olunca kendi doktorumuz yapar gibi düşünüyordum. Çok soru sordum kusura bakmayın heyecanlı ve gerginim
Yasedgn marbling10 sanırım bu doktorun kendisine kalıyor .O gün o zaman musaitmisin başka sezeryan varmıdır bu durumlara bakıyorlar .Tercihine kalıyor sanırım .Bende desemki benim doğumu benim doktor yapsın bana diyeceği hangisi müsaitse o zaman çünkü sadece doktora bağlı kalmıyor anestezinin doktorun nöbetin müsait olması lazım .Tabi doktorunuz bunu isterse ayarlayabilir olmayacak şey değil .Umarım istediğiniz gibi olur.
Yasedgn marbling10 doğum için hekim seçme olanağı ve doğum tarihi için gün seçeneğini bana tanımadılar listeye bakıldı doğumhane deki ilgili bölüm doktoru hangi gün hangi doktor müsaitse ve haftaniza denk gelecek tarihte o zamana benim adımı listeye ekledi .Devlette ne yazikki kendi doktorunu denk getirmek zor .
Yasedgn marbling10 Rica ederim Bu arada istediğiniz kadar sorabilirsiniz .Yardımcı olabiliyorsam ne âlâ 🤗
marbling10 Yasedgn teşekkür ederim. Şimdiki aşamada inşallah akşam acile gitttiğimde ilgilenir ve yardımcı olup muayene eder. Aslında iyi biri yani daha önce mesela öğle yemeğine çıkarken kapıda hastaya denk gelip geri dönmüştü
Yasedgn marbling10 güzel sonuçlarla neticelenen inşaallah .Şimdiden hayırlı olsun dogumunuz sağlıkla kucaginiza alınız yavrunuzu 🥰
marbling10 Yasedgn en nihayetinde sağlıkla kavuşalım da srunsuz şekilde. Hayırlısı kimse o denk gelsin ama tabi tercih edebilmeyi isterim
marbling10 Yasedgn yok estağfurullah yanlış yönlendirme değil, siz bildiğinizi anlattınız. Tabi uygulama farkları olabilir. Şansıkmı deneyeceğim ama olmuyorsa da nasip. Yasedgn Amin cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah, ne zamana gün verdiler size?
Yasedgn marbling10 nasipse bu ay aralığın 16 si doğumum olacak yani tam 38.haftada olacağım sezeryan 🤗
marbling10 Yasedgn gittim, muayene etti gün vermedi ama haftaya gel konuşalım dedi. 37 de alırız dedi🤷 hayırlısı bakalım.
marbling10 Yasedgn cevap veremedim size resmen. Yazarken klavye kapanıyor blog kısmına basıyorum yanlışlıkla. @NaimeYilmaz @Cicilibicili klavye kapanmaya çözüm bulamıyorlarsa en azından yazarken birden başka yere basarsak yazdığımız yorum taslağa falan kayıt olsun. Upuzun yorum yapıyoruz birden kaybolup gidiyor. Size bunu yazarken bile kapandı ama Neyse ki blog mesajlara değil de reklama bastım🤦🏻♀️🤦🏻♀️
marbling10 Yasedgn çok şükür ilgilendi ve görebildim doktoru en azından ☺️ sezaryeni de o yapacak inşallah. Sizi istiyorum oluyor mu dedim tamam dedi.