Tugbaerdemli Kızlar regl tarihim 07.12 bugün olmam lazımdı hcg dünkü kan değerimle 2450 çıktı 4 hafta için sizde yüksek mi??? İkiz olabilir mi?
MihrimahVeAnnesiii Tugbaerdemli Beta değeri ile ikiz gebelik olup olmadığı belli olmuyor. Ama değeriniz güzel hayırlı olsun 😊
mercimeginanne Tugbaerdemli ikizlik ultrasonda anlaşılır. Değeriniz normal şimdilik. Kiminde yüksek kimşnde düşük olur hcg değeri :) hayırlı olsun :)
Aslihan2 Tugbaerdemli benim 2 günde 4 kat 4 kat artiyodu hatta daha fazla ama tek gebelikti ikiz betayla bazen belli olmuyor ☺ keseyi gördüğünde anlarsın ancak
Aselinkooo Tugbaerdemli beta ile ölçülmüyor ikilik canım Benim 5.haftada 10bindi ilk gebelikte. Bunda 15bindi 6.haftada 🤗 tek gebelik. Ama tabi belli olmaz genetik te varsa olma ihtimali var 6.7 haftalık olunca belli olur keseden
Derin0712 Tugbaerdemli betayla ikizin bi ilgisi yok bnm kizimda 11 bindi 5 haftalik beta ama tek bebek ucuncu cocugum nedendir bilemm betam hep yuksekti bnm
Seda5885 Tugbaerdemli benimde beta degerim cok yuksek cikiyordu betayla ikiz gebeligin alakasi vardir.Doktorum betamiz yuksek cikiyor ikizde olabilme ihtimalimiz var dedi.5haftada tek kalp atişi duyduk.Rabbim hayirlisini versin canim
Ikigozumuncicegiii Tugbaerdemli evet yüksek görünüyor canım ikiz istiyorsan Allah gönlüne göre versin 🙃
mucizem42 Tugbaerdemli Benimde böyle çıktı canım 2307 iki gün sonra 4000 kusur oldu henüz gitmedim doktora 15 inde gidecem inşallah bende ikiz istiyorum 🙏🙏
TazeAnne06 Tugbaerdemli beta ile anlaşılmıyor malesef canım kese görmeden belli olmaz ben de çift embriyoyla transfer oldu çift kese gördük doktorun kanda anlaşılmaz demişti