esra123- Kızlar 34+1 deyim demirim bayağı bir düşmüş takviye kullanmama rağmen, aile hekimi oroferon vermişti onu kullanıyorum ama midemi bulandırıyo siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz😒
llFatma esra123- Aile hekimin demir ilacini kullanıyorum aç karnına annem Allah razı olsun pekmez getirmiş sabah kalkınca aç karnına ve yatmadan 1 yemek kaşığı pekmez iç iyi gelir dedi onun dediğini yapıyorum pekmez için 🤗
uzlet esra123- incir kürünü yapmanızı tavsiye ederim hamilelerde yapılıyor Hatta hamilelik sonrası sütün artması için de çok faydalı gıda mühendisi bir anne diye Instagram’da bir sayfa var Onun sayfasında bulabilirsiniz
Azra_Mom esra123- ferplex kullanıyorum bende ama benim zaten mide bulantılarım daha geçmedi 14+4 ilacın böyle bir etkisi varmı bilmiyorum o yüzden
llFatma uzlet onu bir arkadaşım da söylemişti kuru inciri süte ban ye demişti ama çok tatlı geldi devamını getiremedim
Gizemm47 37+3 teyim benimde demirim ve kan değerlerim çok düşük çıktı bu aşamaya gelmeden gereken herşeyi yapın
uzlet llFatma Hayır bu süte batırılarak yapılmıyor hamile iseniz günde 2 sanırım hamilelerde sayı değişiyor Çünkü 1 2 İnciri kaynatıp gün içinde suyunu tüketiyorsunuz dediğim gibi sayfadan bakarsınız detaylıca