bebegimizibekliyoruz1 Eltimin kızının doğum günü var yarın akşam 1 yaşına giriyor sizce ne hediye alayım mağzadan almayı düşünüyorum hemen alabilmek için fikirlerinizi bekliyorum
kahvesever__ bebegimizibekliyoruz1 pantolon kazak ala bilirsiniz yada ceket alabilirsiniz kapşonlu ceketler var onlardan yada içer ayakkabısı olabilir
PrensesFiona bebegimizibekliyoruz1 pandalı bisiklet ya da scooter olabilir canım ya da alt üst bi takım veya spor ayakkabı.
Efemom2 Wakikide çok güzel slopet sortlar vardı üstüne bişey alıp takım yapabilirsin ben geçen öyle yaptm çok
bebegimizibekliyoruz1 4kiz_annesi bir buçuk senelik evliyim daha yeni evine çağırdı 😂 kendi hep gelir bana düşün en fazla 100liraya bişey alır götürürüm
bebegimizibekliyoruz1 nanna bebeginin hiç oyuncakla oynadığını görmedim annem de güzel bi oyuncak al dedi ama hiç oynamıyor
bebegimizibekliyoruz1 tomrisveannesi 😂 yakın olsaydım alırdım ama pek yakın değiliz 😂 ama en mantıklısı
Guney16_Enes21 bebegimizibekliyoruz1 En güzel kumbarasına para atın yada annesine verin en çok neye ihtiyacı varsa onu alsınlar
bebegimizibekliyoruz1 Guney16_Enes21 yanlış anlarlar o yüzden kendimiz bişey alıcaz bizim paraya ihtiyacımız yok falan derler biraz burunları havada
Aycan051415 bebegimizibekliyoruz1 oyun yasi yeni geliyo zaten ben kızıma almıştım çok faydalı oldu bnce tabiki siz bilirsiniz🤗
bebegimizibekliyoruz1 Aycan051415 bakayım ona da o zaman böyle hiç görmedim bişeylerle uğraştığını falan o yüzden oyuncak istememiştim ama yeni yeni oynuyolarsa bakayım yarın ona da 😊