5eylul moom222 aa ben 24 saat yaşıyor diye biliyordum yumurtanin. 48 saat yaşıyorsa 36.saatteki ilişkide geç kalmam o zaman
moom222 5eylul kalmasın canm sen iğneyi vurdur ertesi gün değerlendir yine istiyorsan sprrmde dört gün yaşıyor sora gün aşırı dene spermin taze olmasida daha iyidir
Deletedmom73711 5eylul Hayır geç kalmış olmuyorsunuz zaten 36. Saat ortak saattir yani tam olarak o zaman diliminde çatlıyor. Siz birliktelik yaşayacaksınız ardından yumurta çatlayacak ve inşAllah içerdeki spermle döllenme gerçekleşecek. Hadi hayırlısı.💖🙏🏻
bigunanneolucak 5eylul pardon canım iğneni vurmuşsun ben vurulduğunu görmedim. Elinde ovülasyon testi varsa yapıp nasıl çıktığını bana atar Mısın dicektim o mm yumurtlama testte nasıl gözüküyor diye
5eylul bigunanneolucak kuzum uzman olsum ovulasyon testi konusunda.😇 Son 5 6 ayda her ay yumurtlama ve çatlama görüyorum ama gebelik oluşmuyor. Her şeye de dikkat ediyorum.
Ceymir 5eylul ben hamileyim şuan çatlatma iğnesi ile vuruldugum günde bende sizin gibi düşünüp yapmiştim ama sizin fikriniz tabi
denizmanzarasi 5eylul hayır canım kalmazsın ama doktorun daha iyi bilir tabi 🙏🏻 İnş ya bu ay hepimiz güzel haberlerle gelelim 🙏🏻🌸
lalis34 5eylul Bende sen gibiyim valla, sorun yok demi sizde de Bende test deniyorum henüz gebelik yok kuzu:)
Mrve0211 Canım polikistik overliyim ve 2. Çatlatma iğnem bu ve tuttu rabbime şükürler olsunki umudunuzu yitirmeyin rabbim vaktinde nasip ediyor buarada igneyi vuruldugundan ertesi gün gününü degerlendir ben oyle yaptim