Nesomer Aryacigdem tatlım ben gebelik kolestazıyım 33+3 günlüğüm. Karaciğer enzimlerinde yükselme yüzünden oluyormuş aman aman mutlaka bir gastrontolojiye görün ve alt ve ast kan tahlili yaptır takip et. Kaşıntı şakaya gelmez
Gencanne01 Aryacigdem çatlamaya başlamadan önce ınanılmaz kasıntı oluyor zaten bendede oldu malesef 😭
Aryacigdem Gencanne01 benimki oyle degil kabarciklar oldu kollarim hep ve kasidikca kaniyo yara oluyo
Babies16 Aryacigdem ayni benimde oyle.kasinti noktalari kabariyor kaniyor . En son isilik sicaktan dendi.alocord iyi geldi
Aryacigdem Babies16 bende yarin tahlil yaptircam gebelik kolestazimi diye bakacaklar insallah degildir
Aysenuroz Aryacigdem canım kadın dogum doktorunla konus ve doktorunun önerisiyle git benimde gögüslerim kaşınıyordu doktoruma sordm normal dedi
Fatmadeniz Aynı sorun bende de var 25 haftalıgım cildiye gittim losyon verdı fayda etmedi ya havalardan oluyor yada gebelıkten ben yıkanırken sirkeli suyla yıkanıyorum çok iyi geldi herkese tavsiye ederım
Anneyimmm Aryacigdem kolestaz varsada bebege zarari yok.korkma sadece sezeryan olursun karaciger enzimlerine baktir