Yarenheybeli https://resimyukle.io/r/wniTRKrLIr önerileriniz var mı benim için bitti dedim vazgeçtim bakmayacağım test yapmayacağım dedim bıraktım 10 gün sonra adet olmam gerekıyor yumurtlama günüm çoktan bitti diye biliyorum bugün tesadüfen 2 tane test gördüm bi deneyim bakalım ne çıkacak dedim ve yumurtlama gördüm rabbim inşallah bana da hayırlı bir evlat nasip eder sizden de dua istiyorum benim için isteyen herkes için bir dua dua kadar güçlü bir şey yok ❤️
Hayal-123 Yarenheybeli canım ben yumurtlama dan 5 gün sonra böyle görmüştüm kimyasal gebelik gecirmistim ondan olabilir dedim sonra adet gecti ve hamileyim İnş bu sefer sagıklı olur dualarım seninle
Meleknkkk Yarenheybeli ovulasyon testiyle ilgili hiç bir bilgim yok kuzum ama koyu çıkmış öyle olunca yumurtlama diyolar onu biliyrm. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip eder dualarım seninle sendd bana dua et olur mu ❤️😊
Deletedmom73711 Yarenheybeli Sizin için en doğru ve en hayırlı zamanda Rabbim hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın.💖
Yarenheybeli Meleknkkk rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın evlat hasreti yaşatmasın senin de inşallah sağlıklı mutlu bir evladın olur ❤️