K_k1905 9 haftalık hamileyim sabahtan beri karnım da hafif hafif sancı oluyor bazen kasıklarıma doğru iniyor hafif ama korktum biraz başına gelen var mı acaba
kahvesever__ K_k1905 benim de 9 haftalıktan oluyordu normal o doktoruma sordumda bebek yerleşiyor demişti bana karnımın agrısından duramıyordum
gamzosgamzos K_k1905 20+6 hamileyim hala gecmedi agrilar haftada 3 4 gun yokluyor ilk gebeligimdede cok agrim olurdu 🤦♀️
Sevincbakir1 K_k1905 çok normal bir durum. Endişelenecek bir şey yok. Vucudun yeni bir seye adapte oluyor ve bebek kendine yer ayarlıyor. O sancıya sevınmen gerek hatta 😊 yasamak isteyen ama yasayamayan ne kadar insan var.
kahvesever__ K_k1905 evet ilk zamanlar oluyordu gece hastaneye gittimi bilirim ilk hamile 🤰🏻 kaldığımı öğrendim zaman çok acıyordu doktorum demişti bebek yerleşiyor o yüzden agrın olur diye
gly_frkn K_k1905 Canm korkma çocuk yerleşiyor bnm de öyle agrlarm olmust 29 haftalık benmkide ama. Dayanamiyrsan bı acile git istersen
gamzosgamzos K_k1905 ah bilirim ilk kayıptan sonraki tedirginlikleri inşaAllah bu sefer saglikla kavusun 😍
kahvesever__ K_k1905 normaldir canım içini ferah tut korkma ellini karnın üstüne koy salavat Çek ve sakın kötü düşünme bol bol dinlen ilk sıralarda oluyor böyle şeyler ben 4 aylık hamileyim şuan hala ara ara oluyor bazen Ağrı’dan nefesim kesiliyor