Dilantrkmn Arkadaşlar merhaba , bebek deterjanlarıyla alakalı yardımcı olabilir misiniz ? Hangi marka kullandınız fiyatları nelerdir tavsiye edeceğiniz ürün ? Fiyat olarak nereyi tavsiye edersiniz şampuan vs bakım ürünlerinde deneyimli anneler yardımcı olursanız sevinirim
nanna Dilantrkmn deterjan green ckean aldım bitkisel içerikli indirim yakalamıştım baya iyiye denk geldi 4 lü seti 90a almıştım Şampuan yağ pişik kremi vs mustela seti aldım 400 tl falandı ama biraz pahalı bitince incia almayı düşünüyorum
elftrndmrci Dilantrkmn deterjan unibabynin sarı kapaklı olanı aldım. İçeriği temiz olarak okumuştum. Parfüm paraben falan içermiyo. Şampuan, vücut sampuanı, vucut kremini, pişik kremini mustela aldım. Yine içeriklerini okumuştum. Ama hayat çok pahalı maalesef😟
bebegimizibekliyoruz1 Dilantrkmn şampuan bebek yağı pişik kremi mustela aldım eşyalarını da ev yapımı zeytinyağı sabunuyla yıkadım annanem yapıp vermişti ama vermeseydi de beyaz sabunla yıkardım sıcak suya sabunu atıp bekliyorum erimesini sonra deterjan niyetine kullanıyorum 0 koku ütüleyince de zaten yumuş yumuş oldular
Emleyla Dilantrkmn bugün kiyaftlerini yıkadım bebeğimin 35.haftanin içindeyiz duru nün toz sabun dogal kullandık yumuşatıcı ise unibaby Pembe Kapaklı olani
selenayaligurbuz Ben Dalin’in deterjanı ve yumuşatıcısını aldım set halinde sampuanlariyla beraber Trendyol dan aldım pişik kremi olarak exstra sudocrem aldım 400 Gr 89 TL idi maalesef her şey o kadar pahaliki en ucuzuna gitmek zorunda kalıyoruz hem bilindik hem ucuz olanı Dalin di
Dilantrkmn selenayaligurbuz gerçekten öyle herşey o kadar pahalı ki her yerden fiyat alıyorum böyle ben diğerlerine nazaran dalin evet biraz daha uygun sanki maalesef bütçe el vermiyor 😕
Gizemin-minnakI @Dilantrkmn deterjan olarak uni baby sarı kapaklı 1.5 lt 45 TL olması lazım kokusuz onu aldım. Bakım ürünlerini mustela aldık . Mustela biraz pahalı maalesef . Pişik kremi olarak ben hem mustele hem de bepanthen aldım . Bepanthen 100 gr 60 TL ye aldım trendyoldan indirimdeydi. Normalde daha pahalı
Emleyla Emleyla Roxy toz sabun ve üni baby toz çamaşır deterjanı sabun sarı kapaklida var onceden almıştım fazla vardi
asenacicek Dilantrkmn unibaby yenidoğan deterjandan aldım. Şampuan ve pişik kremi de Sebamed. https://ty.gl/ki8kddhhsc Islak mendil sleepy çoklu alınca indirimli oluyor.
Eceguldemir55 Dilantrkmn büyük oğlumda kullandığım markalara devam edicem ben de. Deterjan olarak dalan roxy matik, şampuan yağ losyon olarak baby me alacağım. Oğlum da bı sorun yaşamamıştım inşallah minik oğlumda da yasamam