2022melisa Busra2013 hiç duymadım canım öyle olsa doktor sınır koyar benim 2. Bebeğim ilk cocugumdada. Doğuma kadar kulladım şükür bi sıkıntı olmadı
Susamtanesi-1 Bizde 26 olduk kramp girmesi aynı şekilde devam edıyor en son 24 de gitmiştim 600 gr civarında demişti kılosuna benim son zamanda iştahım çok arttı ya 6 kılo aldım ama daha önümüzde baya zaman var duba gıvı olacak sanırım
PrensesFiona Busra2013 magnezyumu 14.haftadan beri kullanıyorum neden korkuyorsun ki canım? 27 28 gibi hareketlrri yavaşladı. Sonra artmaya başladı. Yani hareketleri değişti diyim artık tekme olarak değil de ittirme olarak yer değiştirme olarak hissediyorum.
Burcu3506 Benim bugün 27 haftalık olduk aşırı hareketli değil hiç bi zaman olmadı zaten bazı saatlerde oynuyor 3 4 gün önce doktora gitmiştim 35 cm 1103 gramdı
Sedaaaa2 Busra2013 sıpamın hareketlerı hep sanki bacak bolgemde gibi kabartıyo kayıyor Allahım dıyorum cıkacak cocuk sanırım 😂😂 ama doktorum bebek büyüdügü için oralarda hissetmen normal dedi harıci biraz bel agrım oluyor da artk canı saolsn 🌺
Busra2013 Sedaaaa2 bende ole hıssedıyorum bebegı bazen ıdrara baskı yapıo ıdrara gıdıyorum cok cok nadır gobek delıgın orada hıssedıyorum sureklı asagıda kızım
Beste-m Busra2013 çok mu ayakta duruyon acaba genelde benimkide dinlenince ediyor bazen etmiyor degisiyor o
Busra2013 Beste-m yok hep oturuyorum ama benım pazartesı gunlerı yenı haftaya gırıo be her pazartesı esımın bos günü evı toparlıyorum yemek dısarı cıkıoz alısverıse gıdıoz ondnmı acaba her haftanın baslangıc gunlerı hareketsız sonradan hareketlenıo
Beste-m Busra2013 hiç hareket etmese ondan kork dün benimde az haraketleri oldu ama gece yatarken çok oluyor dinlenince daha çok ederlermiş yoruldugum zaman etmiyorlar hareket değişiyor o
Oznurkk Busra2013 birkaç gündür ayaklarımda şişme var davul gibi oldu resmen 🥺 Ama bebeğimin hareketleri çok güzel 🌸🙏🏻