SevgiErcan Arkadaşlar elim ayağım kaşınıyo kaşidıkça da döküyo alerji gibi size de oldu mu hastanelik bi durum var mı yardımcı olun acil
Aryacigdem SevgiErcan bende ayni basligi actim benimde kollarim cok kasiniyo cildiyeye randevu aldim ama daha var 😓
KadriyeDerin Döküntü olanını pek duymadım alerjik olabilirsin ilaç vs varmı kullandığın yoksa bile yediğin birşey hamilelikte iyi gelmemiş olabilir bence git bi doktora
Susam Aryacigdem tam olarak bilmiyorum ama bi arayıp sor istersen saglık ocagına yapıyolarsa git bence
Aryacigdem Susam buzim burada saglik ocagida cok uzak mahalledeki dolu oldugu icin baska yere yonlendiriyolar orda da doktor yok nasil yapsam bilemedim
Aryacigdem Susam gittim saglik ocagina kan vermekte gecikmisim yarin tekrar gidecegim doktor korkma hic bir sorun olmaz gebelikte oluyor boyle bazen dedi
Susam Aryacigdem kendini ihmal etme canım sakın geçti sanıyosun sonra başka bişey olarak geri geliyo kendi doktoruna bi danış istersen arayıp bi yol gösterir en azından
Aryacigdem Susam doktorumda bikti benden artik surekli bi sorunum oluyo dunde idrarimda enfeksiyon cikti acile gittim doktoruma mesaj attim surekli arayip mesaj atmaya utaniyorum artik ne yapcagimi bilemedim
YesimB Ben 33 haftalık gebeyim çok aşırı kaşınıyorum 10 gündür, kaç defa acile gittim kadın Doğumcu cildiyeye yönlendiriyor , bacaklarım kollarım ayaklarım hep kaşınıyor yara oldu kaşımaktan , testleri yaptım temiz çıktı , bugün safra asidi testi varmış açken yapılan , onu yaptım o da 3-4 gün içinde sonucu çıkıyormuş , cildiyeci ona göre tekrar ilaç yazacakmış bekliyorum öyle uyutmuyor birde insani deli ediyo kaşıntı