Duygu0621 Bebeğinizin ismini nasıl yaptırdınız hanımlar , kimisi emzikte yaptırıyor kimi kapı süsü kimiside beşik içi yastığa yazdırıyor , nerden yaptırdınız güvenilir sayfaların ismini verir misiniz banada 😇
uzlet Duygu0621 Ben makrome kapı süsü yaptırmayı tercih ettim ve yaptırdığım sayfa diğerlerine göre daha uyguna yapıyor ismine bakıp yazarım şimdi 😊
Demetslt Duygu0621 Mayıs ayında yaptırmıştım kapı süsü yastık tulum kargoyla beraber 165 ödedim. Instagram’da damladizaynn diye bı sayfaydi şuan fiyatları ne bilmiyorum
Asyapolat80 Emzik zincirine yaptırdım daha yeni çok da güzel olmuş bugün geldi 20 TL ye yaptırdım. Yastık da isterim ama çok pahalı söylüyorlar
Dry-61 İnstagramda makromeatolye sayfasından yaptırdım,çok güvenilir bir sayfa adım adım bilgilendiriyorlar,çok beğendi herkes
Tospikinannesiii Ben kapı süsünü instagram dan nazlı keçe tasarım diye bi sayfadan yaptırdım biraz yoğun erken sipariş vermeniz gerekiyor ben geç sipariş verdiğim için ya yetişmezse diye baya panik oldum ama yetiştirdi sağolsun ve aklımdakini anlatmamla yaptığı için tamamen sürpriz oldu ama gelen ürünü çok beğendim sayfada Baran ismindeki benim kapı süsüm ❤❤❤