_ipekkkkk Kızlar anlayabiliyorlar mi doktorlar ultrason da belli oluyor mu acaba ? Riskli olabiliyormuş sanırım
nevarneyokk _ipekkkkk Sanırım oluyor ama doktorlar bunu bir risk oluşturmuyorsa hastaya söylememeli bence
deletedmom27371 _ipekkkkk canım görülüyor diye biliyorum ultrasonda. Hatta instagramda takip ettiğim bir doktor var hastasını 35 haftalıkken doğuma almıştı hatta fotoğraf çekmiş kordonu düğüm haliyle iyi ki doğumu gerçekleştirmişiz sıkıntı olabilir vs diye yazmıştı
_ipekkkkk nevarneyokk Merak ettim biyerde okudumda bilgi amaçlı ne olur ne olmaz aklımızda bulunsun diye soraym dedim 🌸
_ipekkkkk UmutsuzPolyanna Aynen kimi doktor başından savmak için uğraşıyor 🤷♀️ kimide çok ilgili 🤷♀️
_ipekkkkk nanna banada öyle geliyor merak ettim bu konuyu bir arastiraym bilgimiz olsun dedim en azından🌸
_ipekkkkk Nazlimom aynen bende hem özele gidiyorum hem devlete doğum devlette düşünüyorum Oradaki ultrosonlar eski olduğu için tam göremiyorlar 🤷♀️ hem özelde her gittiğimde renkli veriyor hatıra kalıyor 🌸
_ipekkkkk nanna Elhamdülillah içimi karartmam vesvese yapmam 🤲🌸 Tevekkül Allah 🤲 Bilgim olsun diye sordum sadece canım 🥀
deletedmom27371 _ipekkkkk kesinlikle ya. İlk keşfettiğim de keşke ona gidebilme şansım olsaydı diyorum şimdi onun kadar pozitif ve tatlı bir doktorum var çok şükür 😍
_ipekkkkk deletedmom27371 yaaa ne mutlu size 🤲🌸 Bakalm benim doktorda özel muayene açıyormus Eşine gidicez bizde gerçi devlette mecbur olmadıkça doktor girmiyor ama hayırlısı bakalım 🤲🌸
deletedmom27371 _ipekkkkk benim yaşadığım şehirde devlet hastanesi çok ilgisiz, bulunduğum yerde de 2 tane özel hastane var içimize sinmedi 30 dakikalık mesafedeki başka bir şehirde gidiyoruz 😔
_ipekkkkk Papatya-Kokusu özele gidiyorum hem devlete Özelde renkli hep Devlette yok eski ultrosonlar Devlette düşünüyorum doğumu 🤷♀️🤲 hayırlısı bakalım Merak ettimde sordum bilgimiz olsun diye 🌸
Nihanus _ipekkkkk evet belli oluyor çoğunlukla. Bazen doktorlar söylüyor ama çoğunlukla tekli risk bulunmayan dolanmaları söylemiyorlar bile. Hatta doğuma çok varsa zaten çocuk çoğunlukla kendisi çözüyor
_ipekkkkk deletedmom27371 Yaa valla bizimde hastane sinmiyor ama mecbur bir saat özel hemde çok pahalı o yüzden tevekkül Allah hayırlısı dedik seçtik doktoru 🤲😀 doktor iyi olduktan sonra hastanenin çok iyi olmasına gerek yok napalm 🤷♀️ Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲💗