Oykuakbalikk Kızlar Merhabalar, Hastane Çantası hazırlayanlar içine neler koydunuz? Kendiniz ve Bebiş için. Temel olarak neler koymak lazım abartmadan
Zeynepsa Oykuakbalikk Bebek icin 2 tane cikis 2 tane battaniye bebek bezi islak pamuk pisik kremi Kendim icin 1 pijama takimi 1 lohusa takimi terlik tac depend alt ust ic camasiri dis fircasi macunu deodarant bir de gerekirse diye hafif makyaj malzemeleri
B8use Oykuakbalikk deepend e bebek şok markette bulabilirsin .. ben dogum yaptim keske getirseydim dedigim sey emzirme yastigi oldu ayrica her ihtimale karsi mama ve biberon birde sut sagma.makinen yaninda olsun bizim yan odadaki bayanin bebegini kuveze aldilar sutunu sag ya da mama verelim.diyorlar benim bebegimde sariliktan yatti hem sut sagdim geceleride mama verdik tok olsun aglamasin diye normalde biberon ve mama ya karşıydım ama insanin basina gelince anlıyo 😕😔
Oykuakbalikk Zeynepsa Sulemrahkuzey Çok teşekkür ederim kızlaaar 🙏🏻 Birde dependi eczaneden alıyoruz sanırım
Sulemrahkuzey Bebek için; 2 tane hastane çıkışı 2 adet tulum 4 adet zıbın Battaniye Ağız mendili Bebek bezi en az 20 adet Bebek eldiveni Çorap Biberon (eğer emmezse diye) Kendim için; İki adet pijama veya gecelik (doğum şekline göre artık) Lohusa terliği,tacı vs Depend külot bez Göğüs pedi, kremi vs Emzirme sütyeni (çok rahat oluyor) Doğumdan sonra güzel görünmek için makyaj malzemeleri kişisel eşyaların vs Hastane çıkışı giyebileceğin rahat kıyafetler Aklıma gelenler bunlar canım
Sulemrahkuzey Oykuakbalikk aynen hem eczaneden hem de e-bebek te bulabilirsin kilona göre orta boy ya da büyük boy alırsın canım
Zeynepsa Oykuakbalikk Ben groslar var ankarada ordan aldim daha uygun oluyor. Toptan fiyatina satis yapan buyuk magazalar. Eczane sanirim daha pahalidir.