Sblut23 https://resimyukle.io/Uaa2cIKNUH.link Şimdi doktordan geliyorum 35+2 haftalık hamileyim doktorum düzenli sancıların var dedi ama kızlar bende sadece bel ağrısı var arada bir adet olacak gibi sancı oluyor ama geçiyor hemen.. bu haftalarda doğum olursa bebekte sorun olur mu? Birde doktorum bebeğin böbreğinin bir tanesinin büyük olduğunu söyledi çok üzüldüm 😞
MerveNur- Sblut23 üzülme zaten son haftalarda sın doğunca en azından ya geçicek ya da ilaçla vs tedavi edilir merak etme şimdi görülmesi daha iyi 😊
ikiicocukkannesii Sblut23 sınırda bence çok üzülmeyin geçer inşallah en azından ilaçla belki belkide doğumdan sonra iyileşir erkek çocuklarında olabiliyor benimde biri 10 mm diğeri 16 mm benim bebeğimin ameliyat olma durumu var Allah’ın izni ile inşallah geçer bugünlerde
sedefyrs1101 Benimde o haftalarda sancım çıkmıştı hissetmedim ne olur ne olmaz diye 1 gün hastanede yatmıştım serum verdiler doğum olmadı 4 hafta sonra olmuştu bebeğin kilosu gelişimi yerinde olursa kuveze koymuyorlar sağlıcakla zamanında kavuşun bebeğinize🧚♀️🌼
Sblut23 sedefyrs1101 bebeğimin kilosu 2800 olmuştu ama böbreğinde büyüme var dedi doktor bekleyelim biraz daha dedi eve gönderdi beni
Sblut23 ikiicocukkannesii ilaçla geçer mi dedim doğduğunda bakıcaz dedi ilaç vermedi. Çok geçmiş olsun sağlıklı olsunlar inşallah