Hilemersoy Melkeylmz iç çamaşırı ni pamuklu tercih et yüksek ısıda ütüle ve aktardan çay ağacı yağı al iher iç çamaşırı değiştirmene iki üç damla iç camasirina damlat emin ol faydasını gorursun
Afk_kams Hilemersoy merhabalar bende denemek isterim ama hamileyiz bir sıkıntı olmasın rica etsem aydınlatır mısınız beni bu konuda
berna2803 ElifAkaln dut kürü ne demekk bende 25+6 haftalık hamileyim hem şeker hastasıyım hemde sürekli kaşıntım oluyor fitil kullanıyorum şuanda ama bir türlü geçmiyor
Imasleeper halime001 peki bu idrar yolu enfeksiyonu ilişkiye engel mi ?? Biliyor musunuz yada bilen var mı?? :(
halime001 Imasleeper eğer ilişkiden sonra yanman batma oluyorsa anı istersen doktoruna Daniş ha eğer yoksa ki bende yoktu onun sorunda hiç olmadı
Hndetrk Zhrazhra bende de var malesef. Tek kullanımlık ilacı kullandım belirtileri başladı. Antibiyotik alerjim olmasına rağmen 5 günlük antibiyotik kullandım bebeğe zarar vermez dedi hafif bir antibiyotikti zaten geçer gibi oldu ama tekrar tahlilde enfeksiyon çıktı. Şimdi de idrar kültürüme bakmak istedi doktor ona göre antibiyotik başlayacağım dedi 😢 sizinkide geçmezse idrar kültürünüze bakabilir bakteri üretip üretmediğine bakıyorlar.
Sky2022 Zhrazhra enfeksiyondan daha cok korkmalisin doktorunun versigi ilaci.mutlaka ic dinlen wc temizligine dikkat et gun asiri ilik dus al ihmal etme
Hicran6833 Zhrazhra 21 haftada yaşadım aşırı sancılı olarak kontrol altında antibiotik başladık, agrılarım dindi. Geçmiş olsun
Hayat_Recep3480 Hicran6833 benimde dünden beri öyleydi bir tane toz verdi doktor içtim bugün biraz daha iyiyim ama korkuyorum bebeğime inşaAllah bir zararı olmamıştır
Damyavuz Zhrazhra benim bayadır var lökosit 38 +3 pozitif 😣😣😣 ilk doğumum da kaldı bende gitmiyor maalesef kuma dönüşmüş bile olabilir :(( Doğumdan sonra aktarda satılan gilaburu suyunu iç ama düzenli bir o iyi geldi sanki ilaç gibi geçiriyor
Damyavuz Anneler ayrıca iç çamaşırlarınızı yıkarken yumuşatıcı atmayın lütfen. Bırakın kötü koksun ama atmayın
Selin12- Sevdemm0789 canım yemiyor sun ya belki zararlı olmaz oni bende yapıyor dum hamile kalmadan önce ama hamile kalınca hiç denemedim sormaları doktora
denizin_annesii Sevdemm0789 yok canım maydanoz suyu ne gibi bir zarar i olur ki hiç bişey olmaz ben kullandım normalde de maydanoz kulaniyorum salatada yemekte herşey de
ikizlerin_annesi__ Sevdemm0789 canımmm maydanoz suyu içme sakın yaaa !! Allahım herkes rahatça yorum yapıyor doktorum bana eğer çocuk düşürmek istiyorsan maydonoz suyu iç düşer dedi
Selin12- Zhrazhra canım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ve jac kutu antibiyotik kullandım hiç bir problem yok çık şükür burada bir arkadaştan Allah razı olsun bana bir krem ismi soyledi doktoruma sordum oda onay verince kurtuldum şuan rahattım
Aysenur___ Zhrazhra ben de çok yaşadım ama verilen ilaçları kullanın korkmayın sonra daha ileri gidip zorlayabilir erken doğuma neden olur
tontonhanim Zhrazhra seni üzmek korkutmak istemem ama ben bu enfeksiyon yüzünden 14 haftalık erken doğum yaptım bebeğim doğana kadar sağlıklıydı hatta doğduğunda kalp atışı devam ediyordu sebebi açık net ortada dedi doktorumuz enfeksiyonum vardı hamileyim diye kullanmadım verilen ilaçlar 1 ay önce ölümden döndüm enfeksiyonum kanıma bulaşmıştı bebeğim erken geldi o yüzden şimdi öğrendim ki enfeksiyonum birikmiş rahim ağzında kist olmuş önümüzdeki günlerde küçük operasyon ile alınacak ve birdahaki gebeliğim boyunca antibiyotik tedavisi göreceğim ve bir Aydır da görüyorum
Kbrra Zhrazhra 9 haftada bende de oldu ilaç almadim bool su içerek attim cok şükür sende ihmal etme suyu
ikizlerin_annesi__ denizin_annesii canımmm ne maydonoz suyu ? Doktorum bana eğer çocuğu düşürmek istiyorsan maydonoz suyu iç düşer demişti
Ozge denizin_annesii maydonoz suyunu ödem atmak için kullanılır ve doğal adet söktürücü olarak biliyorum. Düşüğe neden olabilir bu yüzden.
EgesMomm denizin_annesii Maydanoz gebelikte düşük yapıyor diye biliyorum bende canım . Yememeye özen gösterdim hep korkudan. Nette de öyle yazılar görmüştüm
portakalcicegii Ege25 hayır hamile değilim . Hamileyken kullanmadım doktora sorup kullanın ama cogu doktor öneriyor.
Ahsendsl Zhrazhra İlacı kullanın hemen kesiliyor. Ve bol su. Deli gibi su içmek lazım. Sonra tekrarlıyo çünkü hamileliğin devamında. O ilaçlar hamileliğe uygun zaten. İçebilirsiniz.
Askpare Ahsendsl su içersem tekrarlama olmaz mı bugün monurol verdi de gece içip yarın tahlile gidicm