Nisa1710 Busraaaaaaaaaaa12 ne i HMBD benimde böyleydiiii hiç şans vermemiştimm demekki çoook başındasınız
Mihriban_krdg Busraaaaaaaaaaa12 ben kızıma 4 aylıkken instagramda bir sayfadan almıştım cok memnun kaldım takmamızla salyası diş huzursuzluğu felan bitmişti sayfayı hatırlamıyorum ama orijinal sertifikası olan yorumları güzel olan bir yerden alabilirsiniz
Maviiiiiii Busraaaaaaaaaaa12 faydası olup olmadıgını bılmıyorum ama e bebekte kolyesıde bıleklıgıde var bakabilirsin oraya 😇
Haydi Busraaaaaaaaaaa12 ben kızıma almıştım canım İnstagram dan ve çok memnun kaldım şükür ağızdan sürekli su geliyordu kızımın ona çok iyi geldi kesti ağız suyunu ve ateşi önledi kızımın ayan 8 dişi var ve şükür ateşsiz atlattık ☺️
Aslaninannesi01 Mihriban_krdg boynuna mı bileğine mi taktınız acaba bnde aldım ama korkudan takamyrum boğulur diye
Mihriban_krdg Busraaaaaaaaaaa12 yaşadıgınz yerde dogal taş takı satan yerler varsa oradan bakarak alabilirsiniz trendyoldan felan alıp memnun kalan arkadaşlarımda var
Busraaaaaaaaaaa12 Mihriban_krdg osmanooglu kehribar kolyesi siteden verdim 1 tane bile kötü yorum yok gelmesini bekliyorum
Mihriban_krdg Aslaninannesi01 bilmeden ilk bilegine taktım ama aldığım sayfaya sorunca dişe yakın boynunda olması daha etkili olur demişti sonra boynuna taktım gece çıkarıp sabah tekrar takıyordum gün içerisinde de dıkkat edıyordum devamlı yatırırken felan kontrol ediyordum
Aslaninannesi01 Mihriban_krdg anladım bnde dediğiniz gibi gündüzleri takayım sanırım ikinci dişi çıkacak çok huysuz salyalar aldı başını gidiyor 😊
Selime28 Aslaninannesi01 geceleri ayak bileğine takmayı öneriyorlar yani vücuttan uzak olmaması ben çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım boynunda bide çok küçükken taktığım için hiç yadırgayıp çekiştirme olmadı oğlum 2 yasinda
incikinannesi Benimde teyzem kızındayken kullanmıştı 2-3 yaşına kadar çıkarmadı boynundan diş çıkarma falan hepsini rahat geçirdi maşallah bende almak istiyorum
Busraaaaaaaaaaa12 Haydi ya çok sevindim daha 48 günlük ama mecbur takmam lazım ağlamaktan sesi çıkmıyor yavrumun ya çok üzülüyorum bugün gekcek inşallah kargom
Mrs_Demir Busraaaaaaaaaaa12 ben daha doğum yapmadım ama aldım hem kendim kullanıyorum hemde bebeğime aldım bende ablamve akrabalardan göemüştüm kullananlar çok memnun diş çıkarma zamanında acıyı azaltıyor ve salyayıda aynı zamanda doğal antibiyotik olarak geçiyor nazara felanda iyi geliyor 😊
Busraaaaaaaaaaa12 Mrs_Demir taktım kuzum şimdi şifa olsun inşallah sende kucağına almak nasip olsun bol bol uyu hahahahahahah uykusuzluk çok zor birde tekim allah yardımcım olsun:(