DnHazrlklar Kızlar daha 5 saat önce post açıp 39 haftalık oldum ne sancım ne suyum ne nişanım ne açılmam var hiç bir belirti yok dedim saat 3 te uyurken birden suyum geldi 🙈 belli olmuyormuş gerçekten şimdi hastahaneye yatışım yapıldı inşaAllah güzel bir doğum olur ve sizinle paylaşırım Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun. 💕💕
Gizemimi DnHazrlklar ay duygulandım birden bi kaç saat önce ne konuşmuştuk şimdi durum nasıl haberdar et olurmu gidişat nasıl olucak acaba Rabbim kuvvet güç versin
Melikeylmaz DnHazrlklar Allah kolaylık versin. Sonunda inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağjnıza 😇
DnHazrlklar BuFi2012 hayır canım hiç sancım yoktu birden geldi ama suyum geldikten sonra başladı sancılarım
BuFi2012 DnHazrlklar ayyy ne güzel canım darısı bizlere inşaAllah. Sancın çokmu şuan nasıl geçiyo açılman varmıymış
DnHazrlklar BuFi2012 1 parmak var defi canım pazartesi hiç yoktu sancılarım şuan dayanılacak derecede gelince biraz vuruyor tabii ama oda olacak tabii şuna için her şey güzel gidiyor ☺️
Sedna Çok kolay ve güzel bir doğumunun olmasını diliyorum 🙏🏼 Umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.
BuFi2012 DnHazrlklar ay inşaAllah ennnn az ağrıyla atlatırsın canım 😍 Güzel hikayeni bekliyo olcaz bizler burda
Yagmurmert Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun inşallah bi avazda kurtulursun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
DenizEla DnHazrlklar Allah'ım kolay ve rahat doğum nasip etsin inşallah sağlıkla al kucağına darısı başıma inşallah benimde gelir artık 😊