Merveikratanem ADnz cinsiyetile qlakasi yok kuzum ikiz erkeklere hamileyim birini 14 haftada öğrendim diğeri gizledi 20. Haftada öğrendim kızımı 12. Haftada öğrendim
Puki ADnz bende öğrenemedim daha gittiğimde kendini gizledi hep pozisyonu uygun değildi kaç haftalık hamilesin
ADnz Puki 16 haftalık hamileyim doktorumuz 12 hafyada kız olabilir dedi ama yanılma payı olabilir die kesin bişey demedi şimdide gizliyor çok merak ediyorum
NeseA Aslında iki cinsiyette belli canım:) benim doktorum söylemişti eğer bebek kızsa biraz geç söylüyoruz aldırma falan olmasın, erkek bebek herkes istediği için daha erken söylüyoruz dedi:) iki oğlum 12 haftada söyledi, kızım 22 haftada söyledi
ADnz NeseA bizimki kapatmiş durumdaydı bacak arası gözükmüyordu çarşamba tekrar gidicez inşallah gösterir
deletedmom27371 ADnz ben çikolata yiyip girdiğimde oğlum komple bacak arasını açmıştı bize 😂 bende kız bebekler daha zor gösteriyor diye biliyorum
Puki ADnz bende de 14 haftalıkken kesin değil ama kız olabilir dedi daha netlesmemis dedi şimdi diğer gittiklerinde de kendini sakladı bende beklemedeyim
deletedmom27371 ADnz kesinlikle yemek ve çikolata yiyip girin bakın benimkinin bacak arasına 😂 https://www.hizliresim.com/32rnfiq
HilalArslan ADnz kiz bebek göstermiyor 17. Haftadan sonra öğrenebilmiştim oda net değil sürekli diyorlardi