Kahveli Meryem_dncl27 labaquick marka öneririm trendyolda var her kutuda 2 adet var. 15 kutu falan yeter erken gebelik testi Dr yanında geliyor
cookiemonsterr Meryem_dncl27 instagramda minnakkurabiyeler sayfası var canım ordan alıyorum ben memnunum 🌸
uzlet Meryem_dncl27 ben laboquick marka 30 adet almıştım 6 adet de gebelik testi vardı gayet de memnun kaldı birçoğu arttı Hatta
Gumus25 Meryem_dncl27 marka galiba laboquick ti yanlış yazmış olabilirim. Ben 30 lu paketini almıştım
Meryem_dncl27 Gumus25 ya ben ilk defa denicem ve bugun adetimin ikinci gunu hemen siparis verecegim siz kullandiysaniz ve biliyorsaniz istargarm adersimi atayim size hergun ordan atsam bakabilirmiisniz rica etsem ben nasil kullanacgimi bilmiyotjm okudum ama anlamadim
Gumus25 Meryem_dncl27 kullanımı gebelik testi gibi. Yumurtlama olduğu gün çift çizgi çıkıyor koyu renkte öyle takip ediliyo. Ama bence en iyisi oluruna bırakmak böyle şeyler stres yaratıyor diye düşünüyorum
Snglseyma Meryem_dncl27 bende birgebenin günlüğünden aldım minikkurabiyeler hemen cevap veriyor sürekli ilgilenyo ama brigebeningnülüğüde iyi 30 tane aldım iki gebelk tesit var 90₺
Emine123kuzu Instagram dan birgebeningunlugu yazin orada ki ebe her sekilde yardımcı oluyor testlerinizi atabilirsiniz yumurtlama oldu mu olmadı mı söylüyor size 30 lu strip test şeklinde almıştım ben