Emine123kuzu Gaz sorunu. Hayatımda hiç bu kadar çok aferdersiniz olmadı 😂 ve eger oluyorsa biliyorum ki tuvaletim vardır. Ama bu şekilde hiç yani 🙈 birde normal de yüzümde adete yakın sivilceler olur malesef oda olmadı. Bunlar belirti olabilir mi ya 😂😂
12Melissa Emine123kuzu ola bilir canım. Bende de gaz sorunu var bir haftadıt. Adetime 2 gün kaldı. Bakalım inşalalh
diamond2635 Emine123kuzu benim de hep ilk olarak çok ciddi gazım oluyordu.4-5 aylık hamile gibi oluyordum.İnşallah bebiş vardır sende de🥰
cigdem4154 Emine123kuzu hayırlısı olsun canım şuan 8+5 hamileliğim geceleri gazdan dolayı uyuyamıyorum bende öğrenmeden önce çok gazım vardı çok sık idrara çıkıyordum umarım vardır 🤲
Mom545441 Emine123kuzu şuan gaz bende de var karnım balon gibi şiş ekşime var midemde sırt ağrım 10 gün var adetime inşallah gebeyizdir 🙏🏻🥰
Emine123kuzu Kubrailkan yaaa inşallah bat 10 vardır 🙏🏻 rabbim gönlümüzdekini ömrümüze versin inşallah
Emine123kuzu diamond2635 yaa ağzınız bal yesin 🥰 inşallah vardır az kaldı, hiç böyle bu kadar olmadı.. yediklerime bile dikkat ettim acaba ondan mıdır diye
Emine123kuzu cigdem4154 inşallah banada nasip olur… Kendimde ciddi fark ettiğim bir şey bu oldu. Diğer her şey sanki adet belirtsi gibi hic anlayamıyorum insallah sizin gibidir benimde 🥰
cigdem4154 Emine123kuzu yani heveslendirmek gibi olmasın ama adet belirtisi gaz falan hepsi bende de vardı hatta ben adet olacağım sandım ilk sonra ara ara kasıklarıma ağrı saplandı 1 hafta vardı adetime yaptım test öyle öğrendim hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah ❤🤲
Emine123kuzu cigdem4154 YAa inşallah vardır.🙏🏻🥰 Ben dün test yaptım ama erken gebelik testi değildi kaset testlerdendi. Yine adetimin gecmesini bekleyeceğim inşallah vardır çok amin 😂🙏🏻🥰
Emine123kuzu Mom545441 yaa insallah 🙏🏻 ben kuruntu yapıyorum kendimde belirti arıyorum sanıyordum birde gaz ne alaka dedim ama. Bir cok kişi hamilelik haberi almış bir ümitlenmedim değilx🙏🏻
Mom545441 Emine123kuzu inşallah kurmuyoruz vücudumuz bizi yanıltmaz canım 🥰🙏🏻 Hayırlı haberler alırız🙏🏻🌺