Mercimekm Hamilelikte ciğer yemek sakıncalıymış. Ben dün yarım porsiyon kadar yedim. 14. Haftadayım. Sıkıntı olur mu doktora gideyim mi?
Kubraebrar Mercimekm de gitmedik bi durum yok canim bende ilk gebeligimde yemistim sonra dr uma sordum guvendigin yerde yiyebilirisn cok abartmamak kaydiyla gebelik boyuncada 4-5 kere yedim ikinci gebeligim yine yemegi düşünüyorum 🙃
zelliremm Mercimekm tam tersine ciğer sağlıklı ama fazla abartmamak gerekiyor 😂kararında yenilen her sey sağlıklıdır
[silindi] Mercimekm öyle bir sakıncası yok gene kim ne hurafe üretmiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ dünyanın en güzel ennnn lezzetli yiyeceği bence ❤️❤️Sadece gebelikte her şeyin fazlası zarar derler, porsiyon abartılmadığı sürece hiç bir gıdanın sorun olmayacağını söylemişti doktorum
[silindi] Mercimekm yemeyin kesinlikle demiyorlarki ölçülü yiyin diyorlar☺️ Ben gebelikte kesinlikle ciğer yemeyin diyen doktor duymadım, zararlı olsa tüm doktorlar yasaklardı, sadece fazla yemeyin diyorlar onu da hamilelikte her gıda için diyorlar zaten
Mimik Mercimekm daha cok 1.trimesterda yemememn lazim… InsaAllah sikinti olmaz… Bundan sonra daha dikkatli ol, yedikten sonra, yedim bisey olur mu telasina sokma kendini… Bak kuzum netten, riskli diyorlarsa yaklasma…
Merro Mercimekm bende 14. Haftadayım ve cigere bayolırım daha dün evde yaptı annemler kokuyo mecburen 3-4 tane tadıyorum kesiyor benım dr yeme dedi ama bi porsiyon yediğindede sıkıntı olmuyor diye duymuştum ben önüne geçemem diye yemiyorum🌝
Hatice-Cihan Mercimekm Allah aşkına yemeye içmeye bu kadar takılmayın ya herşeyden az az yersek nolucak valla iki doğum yaptım 3. Ye hamileyim şükür sağlıklılar darısı 3. Ye 😂😂😂 herşeyin azı karar çoğu zarar unutma 😉