Ozill Derya341986 canım süreklimi ağrın var bende yaşıyodum progestan verdi dr um başka bi dr a görün istersen allah korusun fitil veriyolar genelde ama mutlaka başka yere git ihmal etme
SelinUzun Derya341986 canım kasık ağrısı iltihaptan falanda kaynaklanabilir kendi doktoruna bi görün istersen ilerleyen zamanlarda daha da ağırır çünkü benim bebeğin kafası baya aşşa da bide yatakta dönemiyorum desteksiz oturamıyorm bile 35+4 haftalığız
Ozill Derya341986 stresten oldu heralde üzme kendini şuan senle bebeğinden önemli hiç bişey yok üzülme allah büyük
Derya341986 Ozill aynn cnm gittim hastaneye kadın doğumcuların hepsi doğumda. Zaten kanamam olmştu 1 temmuzda birde plesentanın üstünde kasılma vardı en son uyudum iki saat geçmedi
Ozill Derya341986 aman dikkat et başka yere gidebilirsen mutlaka git dünde bende oldu kanama ağrı sızı yoktu benim enfeksiyon cıktı 31.hafyadayız şuan
Derya341986 SelinUzun iltahap vardı cnm ama ilaç fln içtm bacağıma vuruyor ağrı bebeği görmeye gttm ama doktor yok
Derya341986 Ozill ilaç içiyormusn cnm bna antibiyotik verdi salıya perinatoloğa gidicem öyle başlıycam
SelinUzun Derya341986 benim hamileliğin başından beri tekrarlıyor canım geçmek bilmedi tekrarlamış olabilir çünkü hamileliği çok etkiliyor gerçekten