sinemcansenturk Edafkrt sağlık ocağına söylersen gönderdikleri laboratuvarın sonuç sayfasına yönlendiriyor. Ve size bir barkod numarası veriyor. O numara ve TC ile sorgulatabiliyorsunuz söyledikleri sitede.
Esrabahar Edafkrt hangi sehirdeysen oranın adını yazarak örneğin Mardin sağlık ocağı laboratuar sonuçları
Fnen Edafkrt bende Melis sağlık’ tan bakıyorum. Sağlık ocağımdan barkod no alıyorum tc mi ve barkodu girdikten sonra çıkıyor.
ikiprensesannesiii Edafkrt sağlık ocağında verilen tahlil sonucu e-nabız da çıkmıyor genelde. Doktorun ekranına düşüyor
Edafkrt sinemcansenturk söylemiyoslr ben kan verdigim şişenin üstünü çektim ama nasıl bulurum bilemedim
eymeninannesii Edafkrt thalamus lab dan bakabilirsin tc kimlik no ve doğum yılı ni girip ordan bakabilirsin
sinemcansenturk Edafkrt sağlık ocağının numarası yok mu canım ara böyle böyle internetten sonuçlarıma bakmak istiyorum hangi sayfadan bakıcam de söylemek zorundalar zaten
Edafkrt Powergirls Antalya mı sisin bende ordayken onu kullanırdım burada var sandım ama yok değişik bi yer