1999luanne Kızlar kalbim mi ağrıyor carpiyomu nefesim mi daralıyor anlayamıyorum uykuya dalamiyorum korkulacak bi durum varmıdır kesinlikle uyutmuyor uykum var oysaki
Ozlem2904 1999luanne belki hizli kalp atisindan olabilir daha fazla kana ihtiyac duydugumuz icin. 35haftannin icindeyim bu ara ara ara bendede olmaya basladi sanki kalbim agzimda atiyomus gb durup dururken kalp carpintisi yasiyorum
Eceguldemir55 1999luanne aynısını yaşıyorum ben de çok rahatsız edici bir durum. Kardiyoloji randevusu aldım bakalım ne diyecek
Nazli_06 Bu durum bende hep var kardiyolojiye de gittim yıllar önce psikolojik dediler. Ama hep oluyorsa sende git bi hastaneye istersen.
1999luanne Ozlem2904 valla anlamadım çarpıntimi nefes darligimi çözemedim sonra kendiliğinden geçmiş gayet kalbim rahat atıyordu ama orda ağrı var böyle boguyolar sanki benii
Gozdeonay 12 haftalık hamileyim aynı durum ara ara bendede oluyor hatta eşik kalbimi dinlediğinde gayet normal sana öyle geliyor dedi ama inanın sanki alnımın ortasında atıyor kalbim