dfnomr Arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamileyim haftasonu dolaptan çıktığı gibi yoğurt kasikladim sanırım o yüzden boğazım kötü oldu hiç halim yok boğazım ağrıyor daha kotu olmadan neler yapabilirim ilaç kullanamam diye biliyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Lavantakokusu dfnomr geçmiş olsun, limon zencefil ve bal karışımı yapıp içebilirsin boğazını yumuşatır
Cerican dfnomr Hiç bir bitkiyi doktorunuza sormadan kullanmayın doğal da olsa bazıları düşük yapma sebebi fakat doktorum bana ıhlamuru gönül rahatlığı ile abartmadan içebileceğimi söylemişti siz yinede doktorunuza danışmadan ezbere ya da bizden duyduklarınız ile hiçbir şey yapmayın. Sağlıklı günler dilerim.💐
Aleyyo-09 dfnomr canım bolca cvitamini ve su tüket dinlen bol bol uzan İnan yatarak geçiyor bu grip , boğazınız içinde ılık suya limon sıkabilirsin , pekmezi suyla karıştırıp hafif ısıtıp içebilirsin
dfnomr Lavantakokusu dün akşam ballı zencefilli süt içtim biraz rahatlattı teşekkürler bunu da deneyeyim
HaticeBerkayBalat3103 @dfnomr nane limon yada ıhlamur içebilirsin canım ama yinede bir KBB a gitsen iyi olur rabbim şifa versin☺️🙏
dfnomr HaticeBerkayBalat3103 amin çok sağol canım bebeğim de var ona geçmesinden korkuyorum erkenden görünmek iyi olur sanırım kadın dogumcuma mi gideyim yoksa KBB mi daha iyi olur
HaticeBerkayBalat3103 @dfnomr bence KBB ye git derim kadın dogumluk bir durumun yok hani gitsen oda seni KBB ye yönlendirecektir büyük ihtimal gittiğinde 8 haftalık hamile oldugunu söyle zaten ona göre ilaç verir mutlaka aldıgın ilacıda kadın dogum doktoruna söyle oda bilsin ☺️
dfnomr Sultan07Dev- teşekkür ederim rapor alıp evde dinlendim parol aldım bir de nane limon içtim daha iyiyim bugün doktor randevum var gidip gorunecegim doktoruma da 😊
dfnomr Cerican önceki hamileliğimde nane limon icebilirsin demişti doktorum bir bardak içtim bir sorun olmaz inşallah bugün doktor randevum var gidip gorunecegim teşekkür ederim
dfnomr Aleyyo-09 >!< Evet dün rapor alıp gitmedim ise rahatlattı beni bugün çok daha iyiyim çok teşekkür ederim😊