Black-34 Herkesin düşüncesi kendine bence,bende onu demeye çalışıyorum bende temizlik konusunda titiz bir insanımdır,dışarıda bi giydiğimi ertesi gün asla giyemem yıkamadan, saçımın bile şampuan kokusu gittiğini hissettiğim an duşa girerim hemen yani ne bileyim herkesin temizlik anlayışı falan farklı,hayatında ki insanda farklıdır illa ki yani bende eşimin yanında bunu yapmaktan hoşlanmam ama bazen öyle bir an oluyor ki yataktan kalkamıyorum yani karnıma sancı giriyorum ve tutma gereksinimi duymuyorum.. Hani bu yüzdende boşanılmayı hakeden ya da kadınlığını yapmayan bir insan olmuyorum kimsede olmaz bunu demek istiyorum😌 Herkes birbirine saygı duymalı tabi ki yazdıklarınızın bu kısımları yanlış geldi bana dile getirmek istedim,herkesi eşiyle baş başa bırakıyorum,ama dediğim gibi bu yüzden bir erkek gidip eşinden boşanmaya ya da başka kadınlara bakmaya karar vermemeli,mesela sezaryanlıyken insan muhtaç duruma düşüyor resmen bu durumda mesela yanında sadece eşi olan bi insan sizin yazdıklarına içlenip birşeylerini kendi yapmak isteyebilir yani bu yüzden kadınlık meselesine değinmek doğru gelmedi sadece🙃 Yoksa herkesin eşiyle arasında olan mesela yani ben karışmam😬