Ben hamilelik sürecimin başında aslında normal doğuma da yakın bir kızdım ancak zaman ilerledikçe normal doğumdan korkmaya başladım (bu arada normal doğum yapabilen kızlara ayrıca bi helal olsun demek istiyorum)
Ancak tabii ki sezaryen de olsa normal de olsa anne annedir doğum doğumdur ve hiçbirinin bi diğerine üstünlüğü yoktur. Normalde iki gün sonraya sezaryen randevum vardı ancak gece birden cok kötü sancılandım. Bu sancı diğerlerinden farklıydı. Daha önce de sancılanıp nstye gitmiştim ama o kasık ağrısıydı ve yalancı sancı olduğunu söylemişlerdi. Bu seferki korkunç bir karın ağrısı ve bel ağrısıydı. Yine bir şekilde dayandım hiç uyumadım ve sabah oldu. Sabah acilden giriş yapıp nst çektirip doktoruma yolladım. Doktorum da sancılarımın olduğunu bugün acil doğuma alması gerektiğini söyledi. Oysa ki ben böyle planlamamıştım😃 benim amacım giyinip süslenip saçımı yapıp doğuma gitmekti. Madem sezaryen yapıyoruz az bi ekmeğini yiyelim. Doktoruma “hocam bugün hazır değilim yarın gelsem olur mu?” dedim hahaha ve asla olmaz yanıtını alınca hemen kuaföre gittim o sancıyla 😂 bir kaş bıyık temizliği bi fön derken hayallerimi gerçekleştirdim. Giriş kısmını çok uzattım. Sonra doğum yapacağım hastaneye geldik. Ameliyathaneye girene kadar bir sey yoktu cok güçlüydüm ama o yeşil yeşil giyinen adamları görünce ben başladım mı bi bağır çağır ağlamaya 😂😂😂 sonra beni oturttular iki kişi tutuyor biri de belimden iğne yaptı (bir tık acıdığını söyleyebilirim ama asla ölümcül değil) bu iğneyi yaptırırken kesinlikle hareket etmemelisiniz. Zaten iğneyi vurduğu an benim bacaklar komple iptal. (Allahım sürekli felçlilere yardım etsin dedim) sanki bacaklarınızın üzerinden tır geçmiş gibi bir his. Bu arada sonda vs takılıyor ama ben kendi kendimi cok fena doldurup korkuttum sürekli korkuyorum diye ağlıyorum (ama bu cok gereksiz 😂😂)
Ekip.. ekip öylesine önemli ki allahım onlardan razı olsun hepsi birbirinden tatlıydı beni rahatlattılar ama onlar rahatlatmadan önce tansiyonum bi 7ye düştü 😂😂cok fazla takviye yaptılar sonra cok kısa bir süre sonra kızımı gösterdi doktorum. Hayır dedim bu benden çıkmış olamaz. Ben kapkarayım eşim de kara bebek bembeyaz ve cok güzel. Bu sefer de allahım sen gerçek misin bu şaka mı diye bağırıyorum ameliyathanede😂 sonra bana tam bitmeye yakın bi ilaç verdiler ağzıma valla ne işe yaradığını su an unuttum ama yan etkilerinden biri titremekmiş zaten ameliyathane buz gibi allahım ben titre titre öldüm hiç geçmeyecek sandım ama geçti ya hala ben şok yani hepsi şak diye geçiyor. Bebeni görünce her seyi unutuyorsun diyenlere asla inanmıyordum o da gerçekmiş. Su an heyecandan uyuyamıyorum uyurum da kızı duyamam diye 😂gerçi analar var ama ben yine de cok heyecanlıyım kimseye emanet edemem gibi.
Kızlar sakın ha sezaryen yapanlara ana değilmiş muamelesi yapanlara susmayın. Ekibi iyi ve Güler yüzlü olan bir hastanede doğum yapmak İçin çabalayın ve dua edin çünkü şans işi de. Bi de hiç gerilmeyin hep pozitif olup herkese gülün ben ameliyat boyu doktora hocam sizi cok seviyorum dedim😂😂 ekipte herkese cok tatlısınız dedim. Yani hepimiz gerileceğiz korkacağız ama bir şekilde de kendimizi biz iyi etmek zorundayız. Unuttuğum yüz milyon sey var eminim. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Ha evet sütüm henüz gelmedi ve bebem de tutamıyor tam doğrulamadıgım için ama bu da canımı hiç sıkmıyor. Bugün daha ilk sonuçta. Eninde sonunda tutacak asla pes etmeyeceğim 😍kendimi üzersem sütüm küser umudumu hiç kaybetmiyorum. Mama da verdim tabii ki çünkü çocuğumun aç kalmasından iyidir. Rabbim isteyen ve hakeden iyi anne baba olabilecek herkese bu duyguyu yaşatsın. Sezaryen de olsa normal de olsa nasıl doğuruyorsanız allahım kolaylaştırsın ❤️