evlatkokusu0806 Zuzununannesi01 acile git canım her ihtimale karşı progestan veriyorlar bekleme yani genelde yerleşme lekesi oluyor önce kan idrar ister
Duruliyaninannesi Zuzununannesi01 normalde kahverengi akıntı olabilir gebelikte kanama olmadığı sürece normal karşılıyor doktorlar ama siz kontrole gidene kadar dikkat edin ilişki agir iş filan yapmayin tekrar ederse muhakkak doktora görünün bisey olmaz ALLAH in izniyle
Zuzununannesi01 Duruliyaninannesi dinleniyorum sürekli öğrendiğimizden beri iş yapmıyorum ilişkide yok inşallah bişey olmaz dua edin
Osge01 Zuzununannesi01 korkma Allah’ın izniyle bisey olmaz benimde birinci gebeligimde 6 haftalikken gitmistim progestan vermisti ama baska rahatsizligin varsa yada kirmizit kanaman varsa hemen git acile derim
evlatkokusu0806 Zuzununannesi01 neden baksınlar ki öyle birşey deseler hayır istemiyorum deyin acilde sadece kan idrar veriyorsun serum takıyorlar ve ilaç veriyor önlem amaçlı tabi kötü düşünmeyelim ama bende her ihtimale karşı gitmiştim hatta gece 2ydi saat Rabbim esirgesin inşallah
Duruliyaninannesi Zuzununannesi01 gönlünü ferah tut kırmızı kan seklinde ve cok gelmiyorsa bisey olmaz Allah ın izniyle panik yapmana gerek yok sabah gidersin
Osge01 evlatkokusu0806 Alltan bakacaklarini sanmiyorum benim ikinci gebeligim 4 ve 6 .ayda bildigin kanamam olmustu hiç alttan falan bakmadilar bebeğin kalp atisina falan baktilar uyusmazlik oldugu icin igne yaptilar .ilac verdiler acildekiler
Zuzununannesi01 evlatkokusu0806 ben ilk hamileliğimde gittim hemen alttan baktım acil de değil özeldi canım doktorum gelip kızmıştı nasıl bakarsınız diye o yüzden acile gitmeye korktum kalkmıyorum şu an sabah erken kalkıp gidecem inşallah dua edin banada