Kizlar meraba polikisitik overim zor hamile kaliyordum her yolu denemistik doktorumla en son femarayla hamile kalabildiğim ilk kullanmamda pozitifi gördüm 7.haftaya kdar hersey cok iyiydi kalp atisi icin gittimde ogrendik kalbi durmuş. Sonra kurtaj oldum ardından bi sure sonra tekrar ilac denedim tekrar hamike kaldim bu sefer de kimyasal oldu yine ara verdik tabu ara verdigimde ilac dışında hamile kalamadigim iciin her seferinde femara alıyorduk onun sayesinde yumurtalarim catliyordu baska türlü 3 sene hamile kalamamistim.birkez daha femara denedik yine hamile kaldom cok sukur korka korka da hamileligim ilerliyordu kizimi sag saglim doğurabilmiştim. Suan kizim 3 yasinda ben dogumdan sonra hiç korunmadim olmayacagini bildiğim icin gecem ay tekrar femara denedik doktorumla ve hamile kalabildim 6+4de kalp atisini duyduk sevindik derken 5 gin sonra muayene gittim kalp atimi yoktu yine kurtaj oldum 1 hafta oldu kurtaj olali bi kac ay koruncaz ama artk hamile kalmaktam korkar oldum yine her zaman ayni seyleri yaşamaktan. Neden boyle oluyor hic bilmiyoruz genetik testleri 3 4 kurtaj sonra yapıyoruz doktorum yapmıyor test .s
Polikistik over de tetikliyormus heralde tekrsr hamile kalınca napacam hiç bilmiyorum cok sukur ki bi kızım var olmasa daha çok üzülürdüm tabi.nasil bu düşüklerden kurtulcam rahat hamiellik gecircem hic bilmiyorum yoruldum yani.pco olup benimgibi olan varmi cok merak ediyorum.