inva giznum genel olan böyle bir şey mi var? Benim kalçamın üstü bel kemiğimle bağlantı kısmınd bazen acı bir batma oluyor bağlantılı olabilir mi ilk kez duyuyorumda ben gebeliğe yoruyordum
Bernako giznum doğumdan sonra çocuk doktoruna gidiyorsunuz ilk muayenesi oluyor doktor size bebek 60 günü doldurduktan sonra bu usg yi çektir diyor ve radyolojiden yaptırıyorsunuz
teletabi giznum 2.ayında yaptırmıştık. Bizim hastanemiz kendisi oluşturmuştu randevuyu. Radyolojiden veriliyor sıra. Çocuk doktoru yönlendiriyor genelde ama heryerde aynımı bilmiyorum. Postunuz üstte kalsın 🙏🏻🌸
Mom54544 giznum kızım bugün 2 aylık aşısını olduk hemşire dedi çocuk Dr na gidip görün ordan sana randevu vericek diye haftaya salı gideceğiz aldım randevuyu bakalım kac gün sonraya vercek ultrason u
giznum Bernako bana cocuk doktoru 45. Gününden sonra dedi acaba erkenmi demiş ? Yada anlamadım mı ?devlete ilk kontrolünü yaptırdım özeller fiyatı artırınca 🥺
giznum teletabi yani ilk cocuk doktoruna randevuyu almalıyım değil mi? O gönderecek radyolojiye, acaba radyolojiyedemi randevu veriyorlar ?
giznum inva hahah cok güldüm ya ☺️Allah korusun sizde bişey olmasın,bebeklerin genel kontrolü için sormustum ☺️
teletabi giznum evet biz ilk çocuk doktoruna gittik o oradan istek yapmıştı o şekilde gidip radyolojiden sıra almıştık. Doktor söylüyor zaten nereden almanız gerektiğini 😍🙏🏻