Ebruli78 Sabahtan beri gecmeyen karin ağrısı bel ağrısı ishal nasıl geçer bebeğe zararı olur mu ne yemeliyim hastaneye gitsem bakarlar mi
Esra16 Ebruli78 Ortalikta salgin var karin agrisi ishal bi alakasi varmidir senin durumunun bilmiyorum ama umarim salgina yakalanmamissindir 😑
Ebruli78 Esra16 sagolun hastaneye gittik ama parol kullan dedi şuan bisey yapamam bebeğe geçer hamile olduğunuz için dedi gecmezse genel cerrahiye gelin dedi idrara baktı temiz cıktı uzun yol bide boşuna gittik serum falan dedim olmaz dedi hala agrım var
Eliff2244 [bilinmeyen] kadına bişey mi oldu şimdi yerini tesbit edip ambulans göndermek istiyorum 😬😬😬😬
Eliff2244 Ebruli78 canım öncelikle ablam yeni doğum yaptı o da afedersin ishal olmuştu ve yataga sıçmıştı 😬🤭🤭 pardon .. sonra doktor normal oldugunu söyledi ve sıcak suya şeker atıp iç kalın giyin bence daima karnını sıcak tut ❤️
Eliff2244 Ebruli78 canım öncelikle ablam yeni doğum yaptı o da afedersin ishal olmuştu ve yataga sıçmıştı 😬🤭🤭 pardon .. sonra doktor normal oldugunu söyledi ve sıcak suya şeker atıp iç kalın giyin bence daima karnını sıcak tut ❤️
esrmhmt Ebruli78 şu yazım şekilleriniz yokmu insanı çileden çıkarır kadın merak etmiş çok mu komik yazıyorsun nasıl bir beyindeyseniz!
esrmhmt [bilinmeyen] gülme aman gülmen yasak sadece yazıyorsan yardımcı oluver yoksa sen kimsinki gülen işaret koyucaksın sinirim bozuldu valla🤦♀️
esrmhmt [bilinmeyen] yok ya enerjimizi düşürcek illa bende boşa okumuyorum biz de de olur belki çözümi neymiş diye bakıyorum şok oldum nasıl bir cevap öyle susamadım bırak ne hali varsa görsün✋ Sen emzir bebişini🙏🏻🤰