Deletedmom5545 Haticebt doğum paketi ne kadardı ve içinde neler oluyor Bende paket halinde almayı düşünüyorum Doğum anını çeken fotoğrafçı oluyor falan diyorlar da
Haticebt Deletedmom5545 ben Eylül ayında doğum yaptım, tercih ettiğim paket 9500 TLydi.. içinde oda süsleme, ikramlıklar, doğum fotoğrafı, bebek bakım ürünleri, doğum sonrası ev ziyareti gibi hizmetler vardı..
iki_bal_annesi58 Elfgrcn sende söylersin canım verirsin doğuma girmeden bunları giydirin diye giydirirler
herhangibirkullanici Elfgrcn Zıbın Alt üst patikli takım Çorap şapka eldiven Penye battaniye Bir tane bez İlk vereceğin 5 li bi tane çıkış olsun, 10 lu olanı sonraya sakla çünkü ilk giydirdiklerinde bazen leke sürülebiliyor gelene kadar. Ben 10 luyu vermiştim herkes öyle söyledi diye. Şapkasına üstüne kan sürülmüştü ufaktan. Sonra değiştirdim.
Elfgrcn herhangibirkullanici zıbın olarak normal zıbın mı vermiştiniz yoksa iç zıbın dediklerinden mi vermiştiniz?
herhangibirkullanici Elfgrcn alttan çıtçıtlı zıbınla, gömlek gibi giydirilen varya kenardan bağlamalı olan. İkisini de koymuştum ama sadece alttan çıtçıtlı olanı giydirmişlerdi gömlek zıbını geri yolladılar.
herhangibirkullanici Elfgrcn https://resimyukle.io/r/Zd4lHMmfSX Bu gördüğün parçaları veriyorsun yani bir tane de bez koyuyorsun içine.
Msl_ege Elfgrcn benden şu eskiden kullanılan kuşaklı iç zıbından istememişti ebeler normal zıbın istemişti . 1 adet bez 1 adet zıbın 1 çift çorap eldiven şapka dış kıyafeti battaniye bu kadar . ama size em büyük tavsiyem ilk kıyafetini çok iyi bişey vermeyin . bebişşer yıkanmadığı için havluyla silip giydiriyorlar ben normal bi takım vermiştim iyiki de öyle yapmışım kan olmuştu mesela . bezini değiştirdiğimiz zaman kıyafetlerini de değiştirip temizleri giydirmiştik
Elfgrcn Msl_ege aa doğru söylüyorsunuz bunu düşünmemiştim teşekkür ederim. Bende normal çıtçıtlı zıbını koymayı düşünüyorum yanıma diğerinide alırım arrık hangisini isterlerse
dudininannesi Elfgrcn Ben hastane çıkışı almadım canım. Bir tane kısa kollu beyaz zıbın, bir tane alt üst takım, aynı takımın şapkası, bir çift çorap, bir çift eldiven, bebek bezi ve penye battaniye koydum.
Elfgrcn dudininannesi tabiki hastane çıkışı alınması gerek diye bi şart yok istediğimiz gibi verebiliriz iyi yapmışsınız sonuçta önemli olan sağlıklı olmaları😇
Alka Elfgrcn Hemşire giydirip sana getiriyor canım zaten . Oluyordum . 16 tane felan da bez koydum çantama.