papatyaskk Kızlar Selam ; 39+4 haftadayız eskisi gibi kıpır kıpır değil bebeğim normal mi bu durum sizce de daha doğum kanalına da girmedi bebeğim hareketlerinin eskisine göre az oluşu nedendir acaba ?
sumeyyesevinc_ papatyaskk yanlış bişi demek istemem ama bendede öyle oldu bebeğim çok hareketliydi rahatsız edecek durumda ama son haftalarda bendede böyle oldu hareketsiz değilde hareketler derinleşiyor sanki hissetmek zorlaşıyor önceden seni rahatsı edecek kadar olduğu için böyle olunca tuaf geliyor
Gisemmmm papatyaskk 39+3 bizim ufaklikta…. doktor günde 10 kere hareket ediyorsa hiç bir sıkıntı yok dedi yerleri daralıyor galiba benim anladığım kadarıyla
Asl00 Benimde 38 bitecek benimde öyle eskisi gibi değil yeri daraldığı için öyleymiş 4 saat hiç hareket etmezse eğer endişelenebilirsin canım .
fatma1941 Bende 39+4 oldum an itibariyle benimde için rahat etmedi gittim nst çektirdim bugün hareketleri azaldı diye ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı son haftalar insan tedirgin oluyor ama yeri daraldığı için oluyor sanırım