Zeynepeymen GizemCengiz özel hastaneye gidiorum nst den para alındını yeni duyuyorum bizim hastanede ucretsiz cunku
Vdk GizemCengiz 33 haftalığım dün kontrolüm vardı ilk defa nst ye bağladılar. Normal giriş ücretimi verdim sadece. Doktorum 4 hafta sonra görüşelim dedi aksi ani birşey olmazsa. Her hafta gel demedi
Hellimpeyniri GizemCengiz 16 tl ödüyorum. 37. Haftada gitdim ilk kez. Bından sonra girrceğim sanırımhaftalık kontrollerde
Sema166 GizemCengiz Özel sağlık sigortanda ücret ödemiyorsun zaten canım böyle bi hakkın varken kullan bencede çok pahalı gerçekten
DidemDzltaDinel GizemCengiz 😳 ben nst icin para vermiyorum, doktor muayeneye almadan nst odasına gönderiyor Zaten. 34. Hafta başladım girmeye her gittiğimde giriyorum
Pcoslubiranne GizemCengiz 35 de başliyor doktorum ve ücretsiz. Her hafta cagiriyor 10 günlük ücretsiz kontrol hakkı var bir hafta giriş için muayene ücreti veriyorsun 2.kontrolde vermiyorsun nst de ücretsiz.
KaderGlserinOk Benimde özel hastane 35. Haftamda ilk defa girdim ücret ödemedim muayene ücreti ödedikten 10 gün içinde de ücretsiz kontrol hakkımız var nts nin ücretli olması saçma daha nasıl para koparacaklarını şaşırmışlar
Eisrdn Bende bugün girdim nstye 34 haftalık hamileyim. Muayene ücreti ödedim sadece. Nstye para vermedim. Bazı hastaneler abartmış gerçekten