Deletedmom154 bisüredir cekiyorum bana mısın demiyor tereyagli pekmez,ballı süt,kozalak pekmezi,limonlu pekmez derken ne kaldi geri🥴(15 haftalığım)
AnnelikHayali Deletedmom154 ıhlamur yapıp içine kabuğuyla beraber bir dilim elma, bir dilim ayva, bir de kabuk tarçın atmanızı öneririm. Çok yumuşatıyor boğazları. Öksürüğü kesiyor. Çok geçmiş olsun.
Fkryesrdr Deletedmom154 canım aynı haftadayız ben öksürüğü tam 15 gündür çekiyordum gebeliğin etkisiyle bide kusma oluyordu öksürmekten. Dediğin şeylerin hepsini içtim bana mısın demedi. En son ayaklarımın altına vikis sürüp uyudum sadece iki gün yaptım ve mucize gibi geçti
Arslanselma Deletedmom154 ayva yaprağı kaynat onun suyunu çay gibi iç geçer Allah’ın izniyle bende öyle idim cok şükür gecti
Nesrinimsi melikeguneyozalp aynı dert bende de var zencefilli bal anında keser bende çok severim ama benim doktorum da asla izin vermiyor 😞 zencefili kaynat limon sık diyor 😞
melikeguneyozalp Deletedmom154 2 bardak çay içtim, gece yatmadan önce de bir çay kaşığı zencefilli bal yedim. Çok ağır griptim baya baya toparladım çok şükür. Sadece şu burun tıkanıklığına çare bulamadım. Ona da doktorum 4 gün sprey kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.🌸