DerinMavii Her saat başını bile bulmuyor uyanık olduğunda ve çok geliyor geri kusuyor çok hareketli bı bebek o kadar yoruluyorum ki çıldırmak uzereyimm:'(
Gurun DerinMavii bebekler gazı olunca da emmek isterler. Her emzirme sonrası gazını tam olarak çıktigina emin misiniz
Fatma2780 DerinMavii reflü yatağı kullanın kesinlikle.. yada yastık filan.. refluye cevirebilir.. benim ilk kızım gibi
calikusu_03 DerinMavii aynısını yaşıyorum. Vücut daha süt üretemeden tekrar tekrar emmek istiyor akşamları süt olmuyo bende mecbur mama veriyorum
Bccsn DerinMavii DerinMavii daha çok küçük bunlar çok normal kendinizi rahatlatmalısınız biraz kötü bir psikolojide olmamalısınız bebeğinize yansır. Reflü yatağı alabilirsiniz
DerinMavii calikusu_03 evet bende o şekilde oluyor beş gündür çok iyiydik yine başladı emzik veriyorum bazen işe yarıyor bazen kabul etmiyor oguruyor atıyor ağzından
DerinMavii Gurun her emzirme sonrası çıkmıyor işte yarım saat evde talan ediyorum resmen zorluyor oda
esshan Emzigini beğenmiyor olabilir çünkü emme reflexinden kaynaklı devamlı emmek istiyorlar bazen emzigini güzel tutamıyorsa değiştirmeyi deneyin belki faydası olur