Eiremakyuz İlk gebeliğim 2. Haftada öğrendim bebeğimi doktor folik asit kullan dedi ama kararsız kaldım sizin önerileriniz var mı
OOzge25 Eiremakyuz ben vinalac kullandım doktorumun tavsiyesiyle. İçeriğinde zencefil de olduğu için mide bulantısını azaltmada yardımcı oluyor. Ama doktorunuz söylemedi mi şunu kullan diye. Sadece folik asit kullan mı dedi
Deletedmom73711 Eiremakyuz Aslında bazı doktorlar genellikle metil folat denen folik asit takviyesini öneriyor, ben de trendyoldan ocean markasına ait metil folatı aldım. Eczanelerde daha pahalı ama internetten bakabilirsiniz.🥰
burcin2021 Mide bulantına göre değişiyor aslında :) ben hiçbirini kullanamadım malesef, multivitamin şeklinde içinde folik asitte olanlar daha hafif oluyordu onu kullandım bir iki hafta.
Glsh14 Evlatlarim2 12.haftaya giriyorum bu gece canim.gecen hafta kontrole gittigimde yeni bi ilac verdi regenesis max a basladim artik.doktorunun yazmasina gerek yok bunlari sigorta karsilamiyor sen direk gidip kendin alabilirsin
Eiremakyuz OOzge25 aslında önerdi ama broşürden önerdiği için ben güvenemiyorum öyle ürünlere o ürünleri aldırdıkça para kazanıyorlar güvenmedim
gizosk Benimde ilk gebeliğim doktorumun tavsiyesiyle innate pronatal omega3 kullanıyorum multivitamin içinde folik asit ve birçok vitamin var 4. Aya girdim hala kullanıyorum
OOzge25 Eiremakyuz anladım ama içerik olarak benim söylediğim güzel bi takviye edici gıda zaten ilaç değil. Ona bi bakın benim doktorum da direkt kağıdını vermişti doktorumuza güvenerek ilerlememiz lazım bu süreçte 🤗
Seyturak Eiremakyuz bana doktorum solgarın folik asidini önermişti. Biraz pahalı ama oranı vs yeterli. Bazı ucuzların mgsi düşük bana Asmdeki doktor yazdı onu kullanma dedi doktorum mesela