BaLLikom44 Kızlarrr son 70 gün ama hiç doymuyorum :( 9 kilo aldım şimdiye kadar ne yapcam bilmiyorum sizde durumlar ne?
Ceyduygu BaLLikom44 Ben ilk gebeliğim de öyleydim anormal yerdim. Bunda çok şükür öyle değil 17 haftaligiz hiç kilo almadım
kahvesever__ BaLLikom44 valla ben 18+4 ümhiç kilo almadım hatta 4 kilo verdim mide bulantılarım yüzünden hiç bir şekilde yemek yiyemiyorum
Aylin509 BaLLikom44 valla canım hicbisey çekmiyor kendimi zorlayıp yemek yememe rağmen 15 kilo aldım bile 33. Haftamdayim
BaLLikom44 Ceyduygu benim 20. Haftada başladı kilo alımı malesef doymuyorum :( kilolar nasıl gidecek tedirginliği var
Klcaysgl Valla bende hiç doymuyorum dört saate bir yemek yiyorum 14 haftaliğim hamile oldugumu öğrendiğim günden bu güne böyleyim 😳
Ceyduygu BaLLikom44 Gider ben oğlum da 17 kilo aldım gitti çok şükür sonra geri aldım biraz ama benden kaynaklı o tutamadım boğazımı 😂
Gamze-k BaLLikom44 ilk gebeliğimde bende öyleydim😅 yetmiyordu yediklerim 😅 doğuma kadar 22 kilo almıştım. 15 ay oldu doğum yapalı eski kiloya geri düştüm😅