Nazzbekiroglu Adet döngümü takip eden uygulamada bugün yumurtlama günüm OVULASYON testiyle yaptığım yumurtlama günüm 5 gün önceydi kahverengi bir akıntı var adetime daha 15 gün var yerleşme kanaması olabilir mi acaba?
Kayra_2362 Nazzbekiroglu bende ayni durumdayım şuan seninle benimde adetin 17 sinde yumurtlamam bir hafta önceydi
Polyanna Nazzbekiroglu İnşaallah hayırlı haber alırsınız benim yerleşmede kahverengi leke gelmişti o da adetim geciktiğinden 1 hafta sonra o zamanda da öğrenmiştim gebeliğimi 6 haftalıktım
Karelinannesi Nazzbekiroglu canım bi gelişme var mı şuan bende aynı durumdayım yumurtlama günümden 5 gün sonra leke oldu anlamdım neyin nesi
aysegul-16 Nazzbekiroglu yerlesme kanamasi herkeste olmaz cnm benim ilk cocuktata bunlardada olmadi mesela
Nurmilla Polyanna herkesden gelmiyor bende hamileymisim haberim yoktu diyorum lekelenme olmadi fln herkesden olmazmış dr dedi
Nazzbekiroglu Karelinannesi geçtiğimiz hafta test yaptım biraz erken davrandım ama negatif çıktı adet günümü bekliyorum işte 3 gün sürdü kahverengi leke birdaha da gelmedi
Nazzbekiroglu aysegul-16 o zaman yumurtlama felandı herhalde çünkü daha öncelerinde hiç öyle birşey olmadı