Mrv1007 Seyda_syd cuma günü ayrıldım izne hocam devam ediyor, işlerine geldiği gibi yalan yanlış şeyler söylüyor idareciler. İlçe milli eğitimi arayıp bilgi alın direkt genelgeyi de göstererek hakkınızı alın. İdarecilerin inisiyatifine kaldık ya gerçekten
Asyagiller Seyda_syd Devam ediyor, ben İstanbulda İLMEMi aradım ve en doğru bilgiyi verdiler. Siz de 24. haftadan itibaren idari izne ayrılırsınız.
Seyda_syd smmamoms bana bugün okulidarem kesin bir şekilde artık olmadığını anca 32. haftada isterseniz ayrılırsınız dedi de hocam açıkçası kendilerinin böyle bir hakkı mi var tam anlamadım
okuyor Seyda_syd aaa çok şaşırdım. Kaldırıldığında dair hiçbir haber okumadım. Ben de 24. haftayı bekliyorum dört gözle
smmamoms Seyda_syd hocam aynısını kuzenime yaptılar. Resmî yazıdaki genelgeyi gösterdik, valiliği aradık yanında onlar da devam ettiğini yeni bir yazının gelmediğini söyledi paşa paşa kabul etti
Annesininbalii Seyda_syd 2021/8 nolu genelge olması lazım 14 Nisan devam ediyor , ben iki hafta önce ayrıldım idari izne
fenperest Seyda_syd hocam https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/06/20210630-14.pdf burdakinin aksini aize yazili bi sekilde gostersinler. Dilekcenize bunu ekleyip izne ayrilabilirsiniz. Bende ankarada ogretmenim. Bu sekilde ayrildim. Suanda 32 haftalik iznimi kullaniyorum.
N1i2s3a4- Haftamda idari izne ayrıldım. İdarem kalktığını söyledi. MEB danışma hattını aradım. Bilgi aldım. Yazıyı gösterdim ve idare kabul etmek zorunda kaldı. Mutlaka olan hakkınızı kullanın. Gereken yerlerle iletişime geçin.
Seyda_syd Yarın milli eğitimden o zaman kesin bilgiyi ve yazıyı alarak idareye bildireyim hakkımı kullanmak için
DilekCaner Merhabalar.Ben de geçen cuma idari izne ayrıldım. Kadın Doğum doktorum durum bildiren raporumu yazdı. Okula bir dilekçe ile verdim.
Seyda_syd Çok teşekkür ederim yardımlarınız için yeterince zor ve riskli bir hamilelik yaşadığım halde hiç bir sekilde insani olarak bile yardımlarını görmemiştim o yüzden bu hakkımı sonuna kadar kullanacağım 🙏🙏