TazeAnne06 Busragulten ben tüp bebek olduğum için 12 günn beklemem gerekiyordu fakat ben 9. Gün öğrendim😇 göğüste aşırı hassasiyet ara ara kasık batmaları bi de ayaklarımı hiç ısıtamamıştım ilk zamanlarda
Fkryesrdr Busragulten yumurtlama döneminden sonra göğüs hassasiyeti oluştu daha yeni adet olduğum için onun belirtisi olmadığını anladım. Daha sonra adet olacakmışım gibi sancılarım oldu adetim 3 gün gecikti test yaptım silikte olsa pozitif çıktı
kahvesever__ Busragulten 4 haftalık ken öğrendik hiç bir beriltim yoktu sadece şüphelendim test yaptım ve pozitif ti 🙂
Kdraknc38 Busragulten ilk kızımda 3 haftalıkken öğrendim şuan 2 ye hamileyim ve oğlum olacak 2 aylık Ken öğrendim çok farkli bir durum bende şaşırıyorum 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Busragulten Kdraknc38 Sağlıcakla kucağına Almayı Nasip etsin inşAllah 🙏🏻 Bende daha çok erken belirtiler var adetim geciksin test yapacağım ,Merakımdan bir tane yaptım silik çıktı ama bilmiyorum
kahvesever__ Busragulten inşallah canım rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın rabbim sana da inşallah 🙏 versin
Dobbymommy Busragulten 5. Haftada öğrendim sürekli regli ağrım vardı ha oldum ha olucam derken dayanamayıp test yaptım meğer hamileymişim 😀
Dobbymommy Dobbymommy Busragulten Darısı başına canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah en güzelini 🧡
Busragulten kahvesever__ Amin Amin İnşAllah . Yeni Evliyim ilk hamileliğimde düşük yaptım 2 ay korunduk şimdi tekrar istiyoruz ama ben çok korkuyorum aslında aynısı yaşanmasından
kahvesever__ Busragulten inşallah 🙏 bir daha öyle bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle öyle düşünme düşünürsen piskolojin bozulur boş bol dua et kıranı Kerim oku Meryem suresini oku canım dualarım seninle inşallah 🙏 biran önce kucanı doldursun rabbim
Busragulten kahvesever__ Aminn Allah razı olsun Canım 🤍Okuyorum Hep dua ediyorum 🤲🏻 Hepimiz dualarda buluşalım inşAllah