Meryem80 Burcueylus bol bol havuç suyu iç canım sıkacak yoksa havucu rendele ocakta biraz su ile kaynat günde 3 yada 4 bardak iç bende öyleydim bir hafta içtim çok şükür düzeldi bir sıkıntı olmadı sonrasında hayırlısıyla bir hafta sonra doğuma gidicem
dml33 Burcueylus bnm.14 haftada azaldı havuç suyu ictm cnn bol su dinlenme sonrasında kaldı öyle sorun olmadı
misirveannesi Burcueylus 21. Haftada az dediler yapılcak bisi yok bol su takviyesinin belki faydası olur. O sekilde gözetimle devam ettim kafaya takmadım cok. Suan 32 deyim sınırın altına inmiş vücut yapıyor maalesef dısardan cok müdahale edilemiyor
Burcueylus Denizlena bende araştırırken gördüm ama genelikkle ilerleyen haftalarda suyu azalanlar demiş ise yariyo diye benim gebel8k haftam erken olduğu için daha çok endişeliyim
AnnelikHayali Yaşamadım ama bu forumda deveci armudu ve havuç suyunun amniyon sıvısını arttırdığını çok okudum. Dene istersen inşallah işe yarar. 🙏🏻
AnnelikHayali Burcueylus Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Zamanı gelince sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Burcueylus misirveannesi 32.hafta benim durumuma göre yine iyi sizin haftalarda artiyomus su havuc suyu öneriyolar sizde deneyin herkes ise yariyo diyor umarim saglicakla dogar bebeginiz🙏